Redactia.ro
Home » Știri » Detalii cheie ies la iveală în asasinatul de la Sibiu. Un martor surpriză a aparut

Detalii cheie ies la iveală în asasinatul de la Sibiu. Un martor surpriză a aparut

Primele imagini din apartamentul în care au stat asasinii milionarului din Sibiu VIDEO
Un nou martor a ieșit la lumină în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner, aducând cu sine dezvăluiri incendiare despre posibilele conexiuni dintre iubita unuia dintre presupuşii tâlhari şi jaful în sine.

Noi detalii despre asasinatul de la Sibiu

Din cei trei suspecţi ai asasinatului omului de afaceri sibian Adrian Weiner, care a avut loc la începutul lunii trecute, doi se află deja în custodia autorităţilor. Pe măsură ce timpul trece, se dezvăluie tot mai multe informaţii despre aceşti indivizi şi despre circumstanţele cazului.

Laurenţiu Ghiţă a fost localizat în Scoţia, dar conform unui martor, el nu a fugit imediat din România după comiterea crimei. Se pare că a rămas în Oltenia, zona sa natală, timp de câteva zile, până când autorităţile au început să se apropie de el și de complicii săi. Conform relatărilor acestui martor, el a avut mai multe întâlniri cu Ghiţă după data de 6 noiembrie, când Adrian Weiner a fost atacat în propria sa locuință.

“După jaf, chiar m-am întâlnit cu Ghiță în fiecare zi la magazin. Venea să cumpere sucuri și produse ale casei (…)I-am văzut cum au intrat cu o butelia și au ieșit cu alta.

Tot atunci, Ghiță mi-a spus că vrea să plece fără să îmi spună unde, dar eu cred că voia să plece în Anglia, acolo unde a fost de mai multe ori. Ghiță vorbea bine engleză”, a povestit martorul cheie, în cadrul unei emisiuni televizate.

Martorul dezminte afirmațiile false despre cei vinovați

În plus, martorul respinge afirmațiile conform cărora Laurenţiu Ghiţă și iubita lui ar fi avut o relație conflictuală, așa cum susține mama fetei. Aceasta din urmă afirmă că separarea lor ar fi avut loc din cauza infidelităților bărbatului, însă martorul infirmă aceste acuzații.

“Eu i-am văzut cu ochii mei. Erau mereu împreună. Eu sunt sigur că iubita știa (n.r. – despre jaful de la Sibiu). Cât despre soacra lui, cred că nu a știut.

Cred că cineva din familia iubitei lui Ghiță știe ceva de acele ceasuri. Eu bănuiesc că ceasurile alea au fost vândute în Craiova. Eu așa cred și că Ghiță a luat prea mulți bani pe ceasurile alea.

Nu cred că Ghiță cunoaște oameni cu bani mulți ca să vândă ceasurile alea scumpe. Lumea îl știa că era un hoț de mărunțișuri, de nimicuri, haine, parfumuri, chestii din astea”, a mai adăugat martorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: