Redactia.ro
Home » Știri » Detalii cutremurătoare despre criminalul de la Bascov. Ce a ieșit la iveală abia ACUM despre bărbatul care și-a ucis familia: ”Nu a fost internat”

Detalii cutremurătoare despre criminalul de la Bascov. Ce a ieșit la iveală abia ACUM despre bărbatul care și-a ucis familia: ”Nu a fost internat”

GALERIE FOTO (2)

Detalii de-a dreptul înfiorătoare au ieșit la iveală abia acum despre criminalul de la Bascov. Bărbatul și-a ucis familia, fără să stea pe gânduri. Acesta este cunoscut cu probleme psihice, însă nimeni nu se aștepta să recurgă la un asemenea gest macabru.

Detalii cutremurătoare despre criminalul de la Bascov

Viorel L., în vârstă de 52 de ani, este considerat principalul suspect în cazul crimei de a Bascov. Acesta suferă de probleme psihice, iar într-o criză pe care a avut din cauza acestora, și-a omorât părinții. Mai apoi, acesta a mers până la casa surorii lui, Gențiana, care era împreună cu fetița ei de cinci ani. Cele două au fost ucise cu sânge rece și nu au avut nicio șansă în fața bărbatului de 52 de ani. Amândouă au fost ucise cu lovituri repetate de cuțit.

După ce a comis crimele macabre, bărbatul a fugit într-o pădure din apropiere, unde a încercat să-și pună capăt zilelor. Nu a avut, însă, curaj să se sinucidă. Oamenii legii l-au găsit cu o plagă superficială în zona gâtului. Criminalul se află în custodia polițiștilor, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

(Foto – Antena 3)

Ce a ieșit la iveală abia ACUM despre bărbat

Primarul din Bascov, Gheroghe Stancu, susține că era cunoscut faptul că bărbatul avea probleme psihice, însă spune că nu ar fi avut antecedente. De altfel, acesta ar fi înscris la un medic de familie, dintr-o localitate învecinată.

”Are handicap accentuat psihic și este în evidențele medicului de familie cu această afecțiune. Primea indemnizație de la DGASPC. Nu a fost internat, nu are antecedente. El e înscris la un medic de familie din Merișani, o comună învecinată. Nu au fost probleme din cauza lui”, a declarat Gheorghe Stancu pentru FANATIK.

Ce au transmis autoritățile

În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini