Redactia.ro
Home » Știri » Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei din Snagov. Ce a făcut criminalul imediat după ce i-a luat viața șoferului de 31 de ani

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei din Snagov. Ce a făcut criminalul imediat după ce i-a luat viața șoferului de 31 de ani

Sursa foto: Wowbiz

Crima teribilă din Snagov a șocat întreaga comunitate, după ce un șofer de ride-sharing, pe nume Cătălin, în vârstă de 31 de ani, a fost ucis de un client și abandonat într-o pădure. Incidentul a avut loc lângă Capitală, iar anchetatorii au reconstituit întreaga serie de evenimente care au condus la această tragedie.

Cătălin, tată a doi copii, unul dintre ei diagnosticat cu autism, a preluat un client pentru o cursă din Ploiești către Bărcănești, la cererea tânărului de 21 de ani, care dorea să ajungă la iubita sa. Însă, în timpul cursei, între cei doi a izbucnit un conflict. Se pare că motivul disputei a fost legat de prețul cursei, care a degenerat rapid într-o altercație violentă. Tânărul l-a atacat pe Cătălin cu un cuțit, aplicându-i 22 de lovituri fatale.

După ce l-a înjunghiat pe șofer, criminalul a târât cadavrul acestuia într-o pădure din Snagov și l-a abandonat acolo

Apoi, fără să aibă carnet de conducere, s-a urcat la volanul mașinii victimei și a condus până în localitatea Ciolpani, unde locuia. Fără să le spună prietenilor ce tocmai făcuse, le-a cerut acestora să-l ducă în București.

După ce a ajuns în București, tânărul de 21 de ani a mers la un amanet, unde a amanetat telefonul și verigheta lui Cătălin. Deși fusese implicat într-o crimă brutală, suspectul a încercat să profite de bunurile furate, fără să lase alte indicii asupra faptei sale.

Întors în Ciolpani, tânărul a decis să se debaraseze și de mașina victimei. A condus până în localitatea Brazi, la aproximativ 60 de kilometri distanță de locul crimei, unde a incendiat autoturismul pe un câmp pustiu. Flăcările au atras atenția localnicilor, care au chemat pompierii.

Incendiul mașinii a ridicat suspiciuni imediate

Pompierii au alertat poliția, iar anchetatorii au început să investigheze cazul. După ce au descoperit că mașina era folosită pentru ride-sharing, au analizat traseul cursei și au identificat, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, prezența a doi oameni în mașină. Aceasta a fost prima piesă a puzzle-ului care i-a condus pe polițiști la principalul suspect.

Ancheta a arătat că, după ce a comis crima și a încercat să-și acopere urmele, tânărul s-a întors la iubita sa și i-a povestit despre fapta comisă. Această mărturisire a contribuit la identificarea și reținerea suspectului, care a fost ulterior arestat și este acum cercetat pentru omor calificat.

Moartea lui Cătălin a provocat un val de emoții și tristețe, atât în rândul familiei sale, cât și în comunitatea șoferilor de ride-sharing. Mulți dintre colegii săi s-au strâns în centrul orașului Ploiești pentru a-și exprima solidaritatea față de familia îndurerată și pentru a protesta împotriva pericolelor pe care le pot întâlni șoferii care preiau clienți necunoscuți.

Cătălin era descris ca un om de familie dedicat, care muncea din greu pentru a-și întreține soția și cei doi copii. Unul dintre copiii săi, în vârstă de patru ani, suferă de autism, iar această pierdere devastatoare a lăsat familia într-o situație extrem de dificilă.

Suspectul, în vârstă de 21 de ani, va fi prezentat tribunalului cu propunerea de arestare preventivă. Cazul său este unul de omor calificat, iar pedeapsa pe care o riscă este extrem de gravă, având în vedere brutalitatea atacului și încercările de a-și șterge urmele.

Această crimă a scos în evidență riscurile cu care se confruntă uneori șoferii de ride-sharing și a ridicat semne de întrebare asupra siguranței acestor servicii, atât pentru șoferi, cât și pentru clienți. Totodată, tragedia a subliniat importanța monitorizării și protecției în astfel de activități, pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: