Redactia.ro
Home » Monden » Detalii din trecutul lui Arnold Schwarzenegger ies la lumină. Cum a ajuns să folosescă ani întregi steriozi fabricați în Cluj

Detalii din trecutul lui Arnold Schwarzenegger ies la lumină. Cum a ajuns să folosescă ani întregi steriozi fabricați în Cluj

arnold

Arnold Schwarzenegger nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood și a impresionat ani la rând, în tinerețe, datorită fizicului său și participării la diferite concursuri de culturism. Detalii din trecutul lui Arnold au ieșit la iveală și sunt unele la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Arnold Schwarzenegger a consumat steroizi fabricați în Cluj-Napoca

Arnold Schwarzenegger a activat în lumea culturismului ani la rând și a impresionat prin aspectul său fizic sculptat. Actorul recunoaște că nu doar exercițiile fizice sau un regim alimentar riguros l-au ajutat să ajungă la forma pe care o avea, ci și pastilele pe care le lua. Este vorba despre niște steriozi fabricați în Cluj.

Consumul excesiv de steroizi în tinerețe i-au creat lui Arnold numeroase probleme de sănătate și l-au adus pe masa de operație. Așa se face că astăzi are două bypass-uri coronariene din cauza steriozilor. În ciuda faptului că steriozii i-au creat multe probleme de sănătate, Arnold nu regretă că i-a folosit, deși a subliniat că nu îi încurajează pe tineri să-i calce pe urme.

„Nu regret nimic. Steroizii erau ceva nou la vremea respectivă. Totul s-a făcut sub supravegherea doctorului. Nu pot da timpul înapoi, nu vreau ca lumea să mă înțeleagă greșit, nu încurajez așa ceva”, a afirmat Arnold Schwarzenegger, dezvăluind că, în perioada în care a devenit un sportiv competitiv, în Austria, a folosit Naposim, un steroid artificial patentat la fabrica de medicamente Terapia din Cluj.

Dragoș Damian, director al companiei clujene, a detaliat modul în care fostul campion la culturism Arnold Schwarzenegger folosea un produs produs și comercializat în România pentru a beneficia de rezultate spectaculoase în munca pe care o depunea. Naposim este un steroid care avea capacitatea de a contribui la refacerea rapidă a organismului, creșterea masei musculare și stimularea prelucrării proteinelor.

„Medicamentul a fost utilizat în cazuri de dopaj. Au recunoscut mari sportivi care l-au folosit. Clandestinii continuau să-l utilizeze, ambalând și comercializând sub această marcă notorie. Cine știe ce substanțe foloseau, active sau inactive care… dacă nu erau toxice, nu aveau de fapt niciun efect asupra utilizatorului”, a declarat Dragoș Damian, conform Adevărul.

Arnold Schwarzenegger a fost Mister Univers în anul 1967

Arnold Schwarzenegger a început să practice culturismul în adolescență și a câștigat titlul de Mister Univers în 1967, la vârsta de 20 de ani. A continuat să câștige titluri importante în această competiție și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți culturiști din lume.

În anii ’70, Schwarzenegger s-a mutat la Los Angeles și și-a început cariera în film. A jucat într-un rol principal în filmul „Hercule în New York” (1969) și a avut roluri mici în alte filme înainte de a obține unul dintre cele mai iconice roluri ale sale, cel al lui Conan Barbarul în filmul „Conan Barbarul” (1982).

Ulterior, Schwarzenegger a apărut în numeroase filme de acțiune de succes, inclusiv „Terminator” (1984), „Predator” (1987), „Total Recall” (1990) și „True Lies” (1994). A devenit unul dintre cei mai bine plătiți actori din industria cinematografică și a câștigat mai multe premii importante, inclusiv Globul de Aur pentru cel mai bun actor în 1995 pentru rolul său din „Junior”.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: