Redactia.ro
Home » Știri » Detalii explozive în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl i-ar fi ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine

Detalii explozive în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl i-ar fi ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine

vlad pascu

Detalii explozive în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl i-ar fi ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine! Iată detaliile!

Tatăl i-ar fi ordonat să se urce la volan deşi i-a spus că este ameţit, că a fost prins de Poliţie şi că nu se simte bine

În ciuda avertismentelor venite de la fiul său cu privire la starea sa de amețeală și faptul că fusese oprit de poliție, Mihai Pascu ar fi insistat ca tânărul să se urce în mașină și să vină să-l ia de la Techirghiol.

Detaliile explozive au ieșit la iveală, potrivit surselor din cadrul Poliției Constanța, care au dezvăluit că Vlad Pascu ar fi avut o discuție cu tatăl său, în care i-ar fi comunicat că se simte amețit, a fost oprit de poliție și se află într-o stare de sănătate precară. De asemenea, i-ar fi spus tatălui său că nu este în măsură să conducă mașina și că riscă să i se suspende permisul. Cu toate acestea, Mihai Pascu i-ar fi transmis fiului său să nu-și facă griji, susținând că nu va avea probleme și că, în cazul unei eventuale opriri de către poliție, nu-i va fi retras permisul, ci chiar i se vor cere scuze pentru deranj, potrivit România TV.

Poliția din Medgidia a demarat o anchetă pentru a identifica persoanele cu care Vlad Pascu s-ar fi drogat, surse indicând că ar putea fi vorba despre copii ai unor persoane bogate din București și de nepotul unui politician din Constanța.

În aceste circumstanțe, se va urmări dacă procurorii vor decide să-l acuze pe Mihai Pascu, având în vedere că acesta ar fi avut cunoștință cel puțin de starea de ebrietate a fiului său.

Planul mamei lui Vlad Pascu de a-l scăpa de pedeapsă și a-l scoate din țară

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, pare să fi pus la cale un plan meticulos pentru a-l proteja pe fiul său de acuzațiile din dosarul de droguri și pentru a-i restabili imaginea și reputația în ochii publicului. Detaliile acestui plan au fost dezvăluite de către procurori în urma investigațiilor lor.

Procurorii au monitorizat și au interceptat fiecare mișcare a lui Miruna Pascu imediat după tragicul incident de la 2 Mai. Această femeie, cunoscută ca proprietara unui important imperiu imobiliar, ar fi, potrivit anchetatorilor, depus eforturi considerabile pentru a-l scoate pe fiul ei de sub amenințarea închisorii sau, în cel mai rău caz, pentru a se sustrage ea însăși de la răspundere.

În toate interceptările telefonice și în declarațiile furnizate de martorii care au cooperat cu anchetatorii, potrivit Antena3 CNN, Miruna Pascu pare să adopte o poziție de victimă, încercând să manipuleze situația și să dicteze modul în care se desfășoară investigația, folosind toate mijloacele la îndemâna sa. Aceste acțiuni au fost întreprinse cu scopul clar de a-l proteja pe fiul său și de a-l ajuta să scape de consecințele grave ale acuzațiilor din dosarul de droguri. Cu toate acestea, în urma descoperirii acestor manevre, Miruna Pascu a fost arestată pentru o perioadă de 30 de zile.

Miruna Pascu: Crede-mă, că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Le fac în fiecare zi. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac.

Vlad Pascu: Eu cred că subiectul ăsta a făcut mai mult. A dat toată poliția jos toate capetele de sus de pe aici, din județ.

Miruna Pascu:  E posibil să fi existat niște chestii.

Vlad Pascu: O anchetă foarte mare în mai multe chestii. A venit ieri aici, a venit DNA-ul și ministrul la IPJ, cu restructurarea, că nu mai e nimeni. L-au dat jos și pe comandantul ăla de sus, i-au dat jos pe toți.

Miruna Pascu: Mamă…

Vlad Pascu: Şeful de poliție de circulație, șeful de nu știu ce, numai șefi.

Miruna Pascu: Sunt prea mică pentru războiul ăsta.

Vlad Pascu era în convorbire cu mama sa din detenția Poliției Constanța, în timp ce polițiștii ascultau convorbirea. Femeia l-a contactat într-o stare de disperare, preocupată de faptul că una dintre prietenele lui ar fi putut implica grav pe amândoi în dosarul deschis de către DIICOT imediat după tragicul accident de la Vama Veche.

Miruna Pascu: „Trebuie să ne gândim foarte serios la două probleme”

Vlad Pascu: Care e vestea bună?

Miruna Pascu: Vestea bună e că nu eram eu subiectul și a fost cumva oprită să mai trăncăne despre mine, pentru că tu ai trăncănit cu ea despre mine. Zic că până la urmă pe tine te-a mâncat.Ce să zic?

Cei doi au pus la cale și planul prin care să oprească o tânără care era martoră la ce se întâmpla în casa Mirunei Pascu. Mama lui Vlad, spun procurorii, a încercat să o determine să spună minciuni la audieri și nu a apelat doar la asta ca să își scape fiul, dar și pe ea.

Miruna Pascu: Vezi că trebuie să ne gândim foarte serios la două probleme. Chestia aia cu recunoaștere este evidentă și mai este cealaltă pe care o să o discutăm când ne vedem, la care lucrează deja avocații, să găsim niște soluții pentru problema cu DIICOT-ul.

Vlad Pascu: Aia e importantă!

Miruna Pascu: Că aia ne interesează, înțelegi? Nu în dosarul ăla, că în dosarul ăla nu știu cine ar mai putea să vină martor. Aia e problema, că s-ar putea să mai cheme martori în afară de pe cineva și nu știu pe cine. Vezi că s-ar putea să îi cheme pe toți copiii ăia cu care tu ai fost în Vamă și despre care al căror nume eu habar n-am.

Vlad Pascu: Da, ăia n-au ce să spună nimic.

Miruna Pascu: O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de-aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet-încet preluate despre altă persoană, care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani, din păcate, a alunecat într-o direcție proastă.

Adrian: Eu am vorbit, a zis unul că a găsit, o să vedem-o la procurorul M. Să vedem, o să vedem, poate am vreun răspuns,

Miruna Pascu: Trebuie să mai interesez, că nici pe preventiv nu ține mult sau îl bagă pe preventiv pe penitenciar.

Scenariul acesteia viza eliberarea lui din dosarul DIICOT, menținând strict secretul asupra implicării ei, transferându-l într-un spital penitenciar și amânând procesul pentru accident până când Vlad ar fi împlinit vârsta de 21 de ani și o zi, după care planul prevedea să îl ajute să părăsească țara, conform sursei citate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: