Redactia.ro
Home » Știri » Detalii incredibile despre criminalul din Sectorul 6! Cine e tatăl său și ce legătură are cu Gigi Becali

Detalii incredibile despre criminalul din Sectorul 6! Cine e tatăl său și ce legătură are cu Gigi Becali

GALERIE FOTO (2)

În mai puțin de 24 de ore de la uciderea brutală a mătușii sale în cartierul Giulești, Alexandru Popa a fost prins de poliție, iar dezvăluirile ulterioare au scos la iveală o legătură inedită cu Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB. Toată lumea a fost șocată când a aflat despre ce este vorba mai exact.

Alexandru Popa a fost reținut de către poliția din Secția 25 din Militari, București, la scurt timp după ce și-a incendiat mătușa într-o dispută violentă. Mai târziu, surse judiciare au confirmat că acest criminal era chiar fiul lui Marcel Popa.

Cine este tatăl criminalului din Sectorul 6

La începutul anilor 2000, el era parte din echipa de securitate a lui Gigi Becali, alături de Cătălin Zmărăndescu și Ștefan Dediu. În 2009, Alexandru a fost implicat în recuperarea unei mașini care îi aparținea lui Gigi Becali, moment în care a deschis focul asupra lui Petre Tindel, rănindu-l la picior.

Copil fiind, Alexandru Popa a fost martor la abandonul tatălui său, care l-a părăsit pe el și pe mama sa pentru o femeie mai tânără. Această acțiune l-a determinat pe Gigi Becali, cunoscut pentru susținerea sa a valorilor familiei tradiționale, să-l elimine din viața sa. Această absență paternă l-a afectat profund pe Alexandru, care a renunțat la rugby, sportul care îl lega de tatăl său.

Alexandru Popa
Alexandru Popa

Cum a ajuns să își ucidă mătușa

De-a lungul anilor, viața lui Alexandru Popa a luat o turnură dramatică, sub influența a două pasiuni distructive: drogurile și jocurile de noroc. Aceste două vicii l-au făcut să-și piardă economiile și l-au condus la dispute cu mătușa sa în legătură cu o moștenire, potrivit unei surse citate anterior.

Tragedia a culminat în dimineața zilei de 6 noiembrie, când Alexandru și-a ucis mătușa într-un acces de furie. În urma unei certe violente, el a stropit-o cu benzină și a dat foc victimei, iar menajera a încercat în zadar să oprească acest act oribil. La sosirea autorităților, a fost prea târziu pentru a salva viața nefericitei femei, iar echipajele de intervenție au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a stinge flăcările ce o învăluiau.

„Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei (…) Nu pare un conflict spontan (…) Din păcate nu vă pot oferi semnalmentele presupusului agresor. Trupul victimei a fost ridicat şi dus la INML şi se va efectua autopsia”, a afirmat procurorul Anghel Alexandru, conform Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: