Redactia.ro
Home » Monden » Detalii picante din relația Oanei Zăvoranu cu Mircea Badea

Detalii picante din relația Oanei Zăvoranu cu Mircea Badea

GALERIE FOTO (6) Detalii picante din relația Oanei Zăvoranu cu Mirce Badea

Detalii picante din relația Oanei Zăvoranu cu Mircea Badea. Prezentatorul Tv și frumoasa brunetă se pare că au avut o relație de dragoste plină de peripeții, de care nimeni nu știa. Deși au amintiri împreună, cei doi și-au aruncat replici dure.

 

Detalii picante din relația Oanei Zăvoranu cu Mircea Badea

S-a discutat în urmă cu mulți ani despre o relație de dragoste între Oana Zăvoranu și Mircea Badea. Mai concret, în perioada când bruneta nu avea încă o relația cu Pepe, iar Mircea nu era cu Carmen Brumă. Moderatorul a fost totuși indignat de acest subiect și declara la un moment dat că va acționa în consecință, iar Oana Zăvoranu mărturisea că relația ei cu Badea a fost una de prietenie. Potrivit Cancan.ro, cel care a dezvăluit această informație a fost Răzvan Dumitrescu.

Replicile acide dintre Mircea Badea și Oana Zăvoranu

De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni”, a spus Mircea Badea.

Însă, răspunsul brunetei nu a întârziat să apară și a șocat publicul cu detaliile pe care le-a oferit.

Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, declara Oana Zăvoranu,în urmă cu mulți ani.

În prezent, Mircea Badea are o relație de ani de zile cu Carmen Brumă, cu care are împreună un băiat de aproape 6 ani.

În urmă cu doi ani de zile, Oana Zăvoranu s-a căsătorit cu Alex Ashraf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: