Redactia.ro
Home » Știri » Detalii șocante despre crima din Oradea. Cum a fost ucisă, de fapt, femeia găsită moartă într-o remorcă

Detalii șocante despre crima din Oradea. Cum a fost ucisă, de fapt, femeia găsită moartă într-o remorcă

GALERIE FOTO (3) Femeia găsita moartă într-o remorcă, ar fi fost ucisă într-un mod brutal. Sursă foto: ebihoreanul.ro

Apar detalii șocante despre crima din Oradea, unde o femeie a fost găsită moartă într-o remorcă, având răni foarte grave pe suprafața corpului. Ancheta în acest caz este în plină desfășurare, iar informațiile care ies la iveală sunt de-a dreptul înfiorătoare. Până în acest moment, trei persoane au fost duse la audieri, inclusiv bărbatul care a sunat la 112 și a anunțat poliția. 

Poliția din Oradea este în alertă după ce o femeie a fost găsită moartă într-o remorcă parcată într-o zonă rezidențială. Primele informații arată că femeia a fost ucisă, având răni grave pe corp. De asemenea, și sora victimei a fost găsită sechestrată și subnutrită într-un alt apartament din aceeași zonă, ceea ce indică o situație extrem de gravă.

Detalii îngrozitoare despre modul în care ar fi fost ucisă femeia

Ancheta în acest caz avansează rapid. Până acum, se știe că femeia găsită moartă ar fi fost ucisă în bătaie, având în vedere rănile pe care le avea pe corp. Cadavrul ei a fost pus într-o remorcă din parcarea de pe strada Chimiei și a fost găsit când se afla deja în stare de descompunere, ceea ce îngreunează și mai mult stabilirea exactă a cauzei decesului.

Trei persoane au fost duse la audieri, respectiv bărbatul care a sunat la 112 și a anunțat poliția, iubita lui și o altă femeie. Toți trei locuiau în același apartament cu femeia care a fost ucisă. Între timp, sora victimei a fost preluată de medici și dusă la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor a oferit mai multe detalii despre acest caz:

”Este vorba despre o persoană în vârstă de 31 de ani, de sex feminin, din Valea lui Mihai, care trăia fără forme legale în Oradea. Era în poziție ghemuită. Decesul se pare că s-a produs ori vineri ori sâmbătă, urmează să se stabiliească în urma autopsiei. Încă nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, tocmai de aceea a fost dispusă o autopsie. Cert este că decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea, în cartierul Nufărul, nu pe strada Oneștilor, unde a fost găsit cadavrul.

Persoanele bănuite de săvârșirea faptei – se pare că au fost mai multe persoane – sunt în custodia Poliției, sunt audiate la acest moment și, în funcție de cum evoluează ancheta, vom comunica dacă s-au luat măsuri preventive. Persoanele implicate, se pare, după ce au ucis-o, ar fi transportat-o pe victima decedată în noua locație în cursul zilei de duminică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Victima și sora ei ar fost implicate într- rețea de prostituție

Informațiile apărute în cadrul anchetei sugerează că victima și sora ei ar fi fost implicate în prostituție și ar fi făcut parte dintr-o rețea. Cadavrul femeii urmează să fie supus unei autopsii care va oferi un răspuns clar cu privire la modul în care a murit și dacă există suspiciunea că ar fi practicat prostituția.

În acest moment, nu se știe dacă cele trei persoane duse la audieri au vreo legătură directă cu crima. Ancheta este în desfășurare, iar procurorii urmează să decidă în funcție de probele și declarațiile colectate în acest caz.

Poliția și procurorii continuă să investigheze acest caz complex și șocant. Sunt verificate toate pistele și se desfășoară multiple operațiuni pentru a aduna dovezi și a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la moartea femeii.

Cazul femeii ucise brutal în Oradea este departe de a fi rezolvat. Ancheta continuă, iar autoritățile sunt hotărâte să aducă vinovații în fața justiției. Comunitatea așteaptă cu nerăbdare rezultate concrete și speră ca astfel de tragedii să nu se mai repete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: