Redactia.ro
Home » Breaking News » Detalii șocante despre ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu

Detalii șocante despre ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu

Au ieșit la iveală noi detalii șocante despre ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă a ucis-o cu sânge rece pe tânăra Alexandra Măceșanu, dispărută de acasă pe 24 iulie. Iar acum, la două săptămâni de la tristul eveniment, anchetatorii au cules mai multe informații despre chinul îndurat de tânăra de doar 14 ani.

Potrivit Libertatea, Alexandra Măceșanu și-a petrecut ultima noapte din viața ei în casa „groazei”, în niște chinuri greu de imaginat. Gheorghe Dincă, autorul faptei, le-a povestit anchetatorilor și alte detalii despre cum a sechestrat-o, dar și cum a ținut-o pe adolescentă în noaptea dinspre miercuri spre joi.

Detalii șocante despre ultima noapte din viața Alexandrei Măceșanu

Din cele spuse de către inculpat, Alexandra a fost legată strâns cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului din camera lui Dincă, mobilier care era prins în perete cu dibluri de fier. Cu alte cuvinte, Alexandra n-a avut nicio șansă să se poată elibera din strânsoare.

Un alt detaliu îngrozitor ar fi faptul că Dincă a petrecut noaptea în aceeași încăpere cu minora pe care o violase. Inculpatul de 66 de ani a dormit în pat, în timp ce victima a fost pusă să doarmă pe jos, legată cu sfoara groasă.

Reconstituirea faptelor

Anchetatorii s-au folosit de puținele detalii oferite de Dincă, dar și de cele furnizate de Alexandra pentru a se stabili cum au avut, de fapt, loc faptele. ”Urmele găsite și declarațiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Și a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era așezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloți de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, spun investigatorii.

Carne de porc împuțită

Dintre detaliile îngrozitoare observate la fața locului, anchetatorii au amintit carnea stricată dintr-un frigider scos din funcțiune. În primele momente, anchetatorii n-au putut stabili proveniența cărnii, însă ulterior s-a constat că era de porc. Cert e că oamenii legi vor continua ancheta la ”casa groazei”.

Citește și Ce au descoperit anchetatorii despre Luiza Melencu?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: