Redactia.ro
Home » Știri » Detalii șocante despre viața olandezului Johannes Visscher

Detalii șocante despre viața olandezului Johannes Visscher

Detalii șocante despre viața olandezului Johannes Visscher

Olandezul suspectat de moartea fetiței de 11 ani din localitatea Gura Șuții, se pare că a avut o copilărie de coșmar. Mama lui a scris o carte în care povestește toate ororile prin care a trecut ea și fiul ei.

Detalii șocante despre viața olandezului Johannes Visscher

Potrivit unui cotidian olandez, mama lui.  Visscher a scris o carte despre copilăria și viața familiei ei. Femeia a povestit că, la rândul ei, a avut o copilărie plină de momente cumplite și de neuitat. Tatăl ei s-a sinucis la vârsta de 48 de ani, iar atunci femeia a început să aibă atacuri de panică. Începând cu vârsta de 17 ani, a fost internată de mai multe ori în clinici de psihiatrie, cel mai mult a stat șase ani.

La 20 de ani, a rămas gravidă, dar din cauza problemelor psihice, a fost obligată să renunțe la primul ei copil, fratele mai mare al lui. Joop. Internată la clinică, aceasta îl întâlnește pe tatăl lui Visscher, care se afla acolo  pentru a se trata de alcoolism. Într-un final, cei doi s-au căsătorit și au încercat să ducă o viață normală.

Joop a avut o copilărie plină de violență

Însă normalitatea nu a durat mult, și tatăl lui Joop s-a reapucat de băut și  să o înșele pe mama lui Johannes. Mai mult, se pare că bărbatul o obliga pe soția lui să întrețină relații sexuale cu alți bărbați pentru bani. Deși ar fi trebuit să se schimbe totul, nașterea lui Joop nu a adus nimic bun în familia .Visscher. Tatăl său nu s-a interesat de Joop, ba chiar a început să îl bată crunt la vârsta de doi ani. Din păcate, mama lui nu se afla des prin preajmă, așa că Joop a avut de suferit din cauza tatălui. Femeia a trebuit să se interneze din nou, când .Johannes avea cinci ani. Din cauza situației în care se afla, Joop era bătut și trata urât de către colegi. În cele din urmă, părinții au divorțat, fratele vitreg a murit de tânăr, iar după ceva timp tatăl lui. Joop a murit la vârsta de 50 de ani.

Conform mamei lui, cei doi aveau o relație foarte bună, cel puțin în urmă cu câțiva ani, când aceștia se vizitau. Mama lui. Johannes, nu a știu că fiul ei și-a pierdut viața într-un accident de mașină.

ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței

Anchetatorii din România au anunțat oficial că ADN-ul lui Johannes s-a găsit pe trupul Mihaelei, fetița de 11 ani din localitate Gura Șuții. Parchetul General a transmis că au strâns mai multe dovezi care îl incriminează pe Johannes Visscher.

Mihaela Fieraru a dispărut vineri, 20 septembrie după ce se întorcea de la școală. Principalul suspect în cazul fetiței era un cetățean olandez. Camerele de supraveghere din zona localității l-au surprins pe Joop plimbându-se încet cu mașina. După ce a ucis-o, olandezul, a părăsit sâmbătă România, autoritățile reușind să comunice cu el, dar nu l-au reținut deoarece nu existau probe suficiente împotriva lui. După trei zile de căutări, polițiștii au găsit trupul neânsuflețit al.  Mihaelei, aruncat într-un lan de porumb, înfășurat într-un sac de plastic.

Luni, olandezul se afla pe o autostradă din Olanda când a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un TIR care circula regulamentar. Johannes Visscher a murit pe loc. Se pare că, olandezul a observat că era urmărit de o echipa de poliție și a ales să își pună capăt zilelor.

Citeste si:Mesajul familiei criminalului olandez pentru părinții Mihaelei: „A fost greu să…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: