Redactia.ro
Home » Homepage » Mesajul familiei criminalului olandez pentru părinții Mihaelei: „A fost greu să…”

Mesajul familiei criminalului olandez pentru părinții Mihaelei: „A fost greu să…”

Mesajul familiei criminalului olandez

Raportul ADN prezentat de către anchetatori, în privința urmelor găsite pe trupul neînsuflețit al minorei de 11 ani, a arătat că Johannes Visscher este, într-adevăr, autorul crimei odioase din Gura Șuții. Ulterior, familia criminalului olandez a emis un mesaj către familia îndoliată din Dâmbovița.

Mesajul familiei criminalului olandez pentru părinții fetiței

Cetățeanul de origine olandeză, care a ucis-o pe micuța Mihaela, era căsătorit și avea o fiică. Acestea din urmă au fost de-a dreptul șocate de fapta lui Johannes Visscher și au ținut să transmită asta printr-un mesaj public.

„Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia Mihaelei! A fost foarte greu să înțelegem ce s-a întâmplat în România. Fiica lui Johannes Visscher este foarte afectată emoțional din cauza situației oribile. Familia a încercat să facă tot ce se poate pentru a o proteja”, a fost mesajul familiei criminalului olandez transmis prin intermediul unui reprezentant, pentru cancan.ro.

Johannes Visscher, 5 logodne și 3 căsătorii

Potrivit presei olandeze, Johannes era un adevărat crai pe plaiurile natale. El fusese logodit de cinci ori, iar cu trei dintre acele femei a ajuns și-n fața altarului. O fostă soție a declarat, după moartea bărbatului, că acesta fusese internat la o clinică psihiatrică pentru deviații sexuale. Acesta fusese, de asemenea, reținut anterior pentru agresiuni sexuale împotriva femeilor.

Amintim că autorul crimei din Dâmbovița s-a sinucis duminică, intrând intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave. Motivul faptei sale fiind tocmai descoperirea crimei comise în România de către autorități.

Citește și Familia fetei din Iași, victimă a pedofilului olandez, mărturii cutremurătoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini