Redactia.ro
Home » Știri » Familia fetei din Iași, victimă a pedofilului olandez, mărturii cutremurătoare

Familia fetei din Iași, victimă a pedofilului olandez, mărturii cutremurătoare

olandezul

Olandezul acuzat de uciderea Mihaelei, fetița de 11 ani din Dâmbovița, ar mai fi avut o victimă. Este vorba despre o copilă din Iași.

Fapta s-a petrecut în 2016.

Johannes Visscher a agresat sexual o fetiță de 8 din comuna Horlești, județul Iași.

Ce a făcut olandezul, pas cu pas, când a fost la Iași

Visscher a intrat în 2016, în jurul datei de 13 iunie, în Iași, unde a folosit un autoturism marca Skoda Rapid. Pe data de 15 iunie 2016, cetățeanul străin a ajuns în comuna ieșeană Horlești, a dat câteva ture prin sat și a întâlnit o fetiță, pe atunci în vârstă de 8 ani.

Copila plecase de acasă până la magazin, care se afla la 200-300 de metri de casa ei. Pe 16 iunie, la ora 15:55, se afla într-o aeronavă pe aeroportul Iași și avea destinația Viena.

Oficial: ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței

Olandezul s-ar fi apropiat cu mașina de ea și ar fi ademenit-o cu o gumă de mestecat. Copila avea în mână o plasă, s-a urcat în autoturismul olandezului crezând că vrea să o lase în fața casei în care locuiește.

Acesta a condus circa doi kilometri până la ieșirea din sat, unde a oprit, a luat-o în brațe pe fată și ar fi mângâiat-o în zonele intime. În anul cu pricina, polițiștii ieșeni au demarat o anchetă amplă. Fără rezultat, însă, căci autorul a fost de negăsit.

Mama fetei a povestit cum s-a petrecut totul

„Pe 15 iunie 2016, am trimis fetița la magazinul din sat să cumpere două pâini și o sticlă de suc. A cumpărat și venind spre casă, cu 100 de metri înaite de casă, un individ cu o mașină albă, a oprit, i-a întins fetei o gumiță și a întrebat-o dacă vrea să meargă acasă.

Fetița s-a urcat în mașină crezând că este o rudă. Ajungând aproape de casă i-a spus că vrea să coboare, dar el nu a zis nimic. A continuat să meargă cu mașina și a înconjurat de două ori satul.

A mers apoi pe un drum de țară, a oprit mașina și a luat fetița și a pus-o pe brațele lui. Și acolo i-a pus mâna pe picioare”, a povestit mama fetiței la Antena 3.

Femeia spune că fata a fost răpită cel puțin 45 de minute.

Individul a venit de patru ori în România

Prima dată a venit pe 13 iunie 2016, pe ruta Viena-Otopeni. Acesta a stat doar trei zile și a plecat din Iași spre Viena.

A doua oară bărbatul a sosit pe 1 august 2017, dar de această dată pe ruta Amsterdam-Otopeni. Bărbatul a plecat pe 5 august în Amsterdam din București.

Traseul parcurs de olandezul suspectat de uciderea fetiței de 11 ani

A treia oară a ajuns în București pe 23-24 iulie din Amsterdam și a plecat pe 27 iulie.

Anul acesta, când a omorât-o pe Adriana, bărbatul a venit pe 18 septembrie pe ruta Amsterdam-Otopeni și s-a întors în Olanda pe 21 septembrie.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: