Redactia.ro
Home » Știri » Oficial: ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței

Oficial: ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței

Oficial: ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței

ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței. Anchetatorii au anunțat că ipoteza conform căreia suspectul principal în cazul uciderii Mihaelei, este cel căutat de polițiști.

Oficial: ADN-ul olandezului a fost găsit pe trupul fetiței

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, ADN-ul găsit pe trupul fetiței de 11 ani ucisă, din localitatea Gura Șuții, este al olandezului de 47 de ani. Parchetul General a transmis că au strâns mai multe dovezi care îl incriminează pe Johannes Visscher.

În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat”, arată un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Decesul olandezului este confirmat de Interpol

Sâmbătă, 21 septembrie, Johannes Visscher a părăsit teritoriul României, după ce în urmă cu o zi a răpit-o și ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru. Cetățeanul de origine olandeză apăre pe camerele de supraveghere din aeroport și din zona localității Gura Șuții. Probabil, agresorul a crezut că a scăpat de această vină, însă, luni, în timp ce se  afla pe o autostradă și-a dat seama că poliția olandeză se află pe urmele sale.

Atunci, suspectul a tras de volan si a intrat cu masina pe contrasens unde s-a izbit de un TIR care circula regulamentar. Visscher a murit pe loc. Deși până acum se credea că totul este o înscenare, pentru a scăpa de pedeapsă, Interpolul a confirmat decesul suspectului olandez.

Citeste si:Dezastru! Rovana Plumb, respinsă la Bruxelles. Reacția PSD

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: