Redactia.ro
Home » Știri » Detalii tulburătoare despre moartea artistei DJ Lalla. Obiectele personale i-au fost găsite la două zile, după tragedie

Detalii tulburătoare despre moartea artistei DJ Lalla. Obiectele personale i-au fost găsite la două zile, după tragedie

Dramă și mister în lumea muzicii și a divertismentului. Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla, a fost găsită moartă pe malul mării, în Mamaia Nord, în dimineața zilei de joi, 28 septembrie 2023. Cu toate acestea, ancheta în jurul circumstanțelor morții ei se adâncește, deoarece mai multe detalii ies la lumină.

Un aspect care a atras atenția publicului este faptul că telefonul și hainele artistei au fost găsite la două zile după tragedie, chiar în apropierea locului unde a fost descoperit cadavrul. Această descoperire a ridicat numeroase semne de întrebare și a stârnit curiozitatea publicului.

Descoperire uimitoare la două zile de la moartea Laurei

Sâmbătă dimineață, un trecător care se afla în zona plajei din Mamaia a găsit toate aceste obiecte personale ale Laurei. Printre acestea se numără telefonul mobil, o pereche de căști și adidașii. Descoperirea a fost imediat raportată autorităților, iar aceste obiecte au fost duse la poliție pentru a fi folosite ca probe în cadrul anchetei în curs.

Această întâmplare bizară a ridicat întrebarea despre modul în care poliția nu a reușit să găsească aceste obiecte la scurt timp după descoperirea cadavrului. Oamenii legii au afirmat că investigația este în plină desfășurare și că vor să afle cum au ajuns aceste obiecte să fie uitate în apropierea locului unde DJ Lalla și-a găsit sfârșitul tragic.

Ultimele ore din viața artistei DJ Lalla

Pentru a înțelege mai bine circumstanțele acestui tragic eveniment, trebuie să reconstituim ultimele clipe din viața artistei Laura Roșca, alias DJ Lalla. Aceasta, în vârstă de 34 de ani, a fost o prezență cunoscută în lumea muzicii și radio-ului, realizând emisiuni la Radio 3Net Florian Pittiș. Se pare că artista a venit la Constanța cu două zile înainte de a fi găsită moartă, în căutarea unui refugiu la un amic pe care-l cunoscuse cu aproximativ o lună în urmă, prin intermediul rețelei de socializare TikTok.

Potrivit prietenilor apropiati, DJ Lalla a ajuns în Constanța cu gândul de a-și liniști sufletul, spunându-le că s-a certat cu iubitul ei și că are nevoie de timp pentru ea. Amicul care a primit-o în casa sa a fost șocat de vizita surpriză a artistei, dar i-a oferit sprijinul necesar.

În dimineața zilei de joi, 28 septembrie 2023, Laura Roșca a părăsit foarte devreme apartamentul amicului său, spunându-i că dorește să vadă răsăritul pe plajă. De atunci, nu a mai fost văzută sau contactată de nimeni. Această plecare aparent banală pe plajă avea să devină ultimul act al vieții sale, iar misterele în jurul evenimentelor care au urmat rămân încă nerezolvate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: