Redactia.ro
Home » Știri » Detalii uluitoare legate de criminalul femeii găsită tranșată lângă autostradă. Ce au descoperit anchetatorii

Detalii uluitoare legate de criminalul femeii găsită tranșată lângă autostradă. Ce au descoperit anchetatorii

Imagini de la locul groazei. Foto: Observator

Criminologii oferă detalii cruciale în cazul femeii găsite fără suflare pe un câmp, în apropierea autostrăzii A1, care a șocat întreaga țară. După ce victima, o femeie în vârstă de 38 de ani, dispăruse cu o lună în urmă, autoritățile încep să contureze primele ipoteze privind posibilul autor al acestei crime oribile. Iată ce se știe până acum despre modul de operare al criminalului și direcțiile pe care le urmează anchetatorii.

După confirmarea identității femeii ucise, dată dispărută de către sora sa încă din luna precedentă, criminologii și-au îndreptat atenția către aspecte esențiale pentru soluționarea cazului. Dan Antonescu, fost șef al Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, a dezvăluit că investigația se concentrează pe camerele de supraveghere din zonă, care ar putea furniza indicii prețioase privind traseul urmat de către criminal.

Detalii incredibile legate de criminal

Poliția a analizat deja imaginile captate în ultimele 30 de zile, încercând să reconstituie mișcările suspectului principal. De asemenea, locul în care trupul femeii a fost descoperit, în apropierea autostrăzii A1, pare să nu fi fost ales la întâmplare, ci să aibă o semnificație specifică pentru criminal. „Am avut mai multe cazuri similare pe care le-am anchetat sau le-am studiat pentru emisiuni, unul a fost în județul Giurgiu, unde o proxenetă a ucis o fată. De ce găsim aceste cadavre pe câmp? Pentru că întotdeauna locul faptei are legătură cu autorul. Altfel n-ar risca să fie prins cu sacul plin de bucăți de cadavru”, a explicat Dan Antonescu.

Anchetatorii subliniază că multe dintre aceste crime implică secționarea victimelor în încercarea de a ascunde urmele infracțiunii. Cu toate acestea, acest lucru poate să faciliteze identificarea criminalului prin intermediul testelor ADN efectuate asupra cadavrului și a probelor găsite la locul crimei.

În cazul femeii găsite pe marginea autostrăzii București-Pitești, testele ADN au confirmat identitatea acesteia ca fiind o femeie de 38 de ani, din Zimnicea, locuitoare a Sectorului 5 al Bucureștiului. Pe lângă locul în care trupul a fost abandonat, anchetatorii investighează și alte aspecte care ar putea duce la identificarea și prinderea făptașului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: