Redactia.ro
Home » Știri » Detaliul care arată că afaceristul Adrian Kreiner a fost victima unor asasini plătiți

Detaliul care arată că afaceristul Adrian Kreiner a fost victima unor asasini plătiți

O ipoteză șocantă în cazul omului de afaceri din Sibiu care a decedat în urma unei violente agresiuni în propria sa casă.

Adrian Kreiner a fost victima unor asasini plătiți

Echipele de criminaliști investighează posibilitatea ca afaceristul să fi căzut victimă unor asasini plătiți, mai ales în contextul în care agresorii au comunicat în limba engleză în timpul atacului. Cu toate acestea, poliția speră să urmărească rapid pista acestora, în așteptarea rezultatelor testelor ADN, obținute de pe un chiștoc de țigară aruncat de unul dintre agresori.

Echipa de criminaliști care a analizat imaginile de pe camerele de supraveghere susține că atacatorii au pătruns în casa omului de afaceri prin intermediul garajului, trecând pe jos dintr-o casă nelocuită de vis-a-vis. Există informații care indică faptul că suspecții ar fi petrecut câteva zile în această casă, perioadă în care l-au urmărit pe Adrian Kreiner și au pus la cale un plan bine elaborat.

Conform analizei criminaliștilor, cei trei atacatori au părăsit curtea vilei, au sărit gardul și au intrat în interior prin intermediul unei ferestre. Acest lucru s-a întâmplat după ce au dezactivat sistemul de alarmă și camerele de supraveghere de pe exteriorul casei.

Detaliul care trădează un asasinat plătit

În momentul atacului, omul de afaceri se afla într-o stare de somn, iar agresorii i-au acoperit fața cu o pernă și i-au legat mâinile. Mai apoi, ei l-au supus unui act brutal de violență și l-au asfixiat cu un covor.

După aproximativ 40 de minute de teroare, hoții au părăsit casa bărbatului, luând cu ei ceasuri scumpe de lux. Apropiații familiei consideră că acești indivizi ar putea fi acționat la comandă și nu exclud posibilitatea unei răzbunări în stil mafiot.

După săvârșirea jafului, una dintre persoanele implicate a fost înregistrată de camerele de supraveghere pe stradă în timp ce fuma o țigară.

Echipele de poliție au colectat resturi de țigare în zona incidentului, cu speranța că acestea pot furniza indicii utile pentru anchetă.

Adrian Kreiner a decedat marți seara la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă.

Înmormântarea omului de afaceri va avea loc astăzi, la ora 14:00, la cimitirul municipal din Sibiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: