Redactia.ro
Home » Știri » Detaliu straniu în accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat chiar în locul în care s-a prăbușit avionul

Detaliu straniu în accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat chiar în locul în care s-a prăbușit avionul

Un detaliu straniu a ieșit la iveală în urma avionului prăbușit la Milano. Autorităţile italiene au anunţat locul în care a avut loc tragicul eveniment. Se pare că, strada pe care cele 8 victime, printre care și afaceristul Dan Petrescu, şi-au pierdut viaţa poartă numele unui alte tragedii aviatice.

Potrivit informațiilor din presa italiană, avionul în care se afla Dan Petrescu și familia sa s-a prăbușit peste o clădire în renovare din zona San Donato, lângă stația de metrou de pe strada 8 octombrie 2001.

Detaliu straniu în accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu

Detaliu straniu este legat chiar de numele străzii. Aceasta a primit numele de “8 octombrie 2001” pentru a comemora cea mai mare tragedie aeriană civilă din istoria Italiei.

Este vorba de tragedia Linate, care s-a petrecut în urmă cu 20 de ani. Mai exact, în dimineața zilei de 8 octombrie, un avion al companiei Scandinavian Airlines cu 110 pasageri la bord, în zbor spre Danemarca, s-a ciocnit cu un business jet cu patru pasageri.

În urma coliziunii din aer, toate cele 114 persoane care se aflau în cele două aparate de zbor au murit pe loc. În aceeaşi catastrofă, au mai decedat alţi patru angajaţi ai companiei care administrau aeroportul.

Ce a făcut Dan Petrescu înainte să moară

Dan Petrescu avea numai motive de bucurie, înainte ca viața să i se curme brusc. Fiul miliardarului, devenit cercetător în Canada, venise în Italia alături de un alt cuplu și copilul lor. Familia Petrescu abia îl nășise pe micuț cu doar o săptămână în urmă.

Înainte să moară, Dan Petrescu, soția, fiul și proaspeții lor fini au pus la cale o călătorie până la Olbia, în Sardinia, acolo unde cel mai bogat român avea o vilă luxoasă.

Avionul lui Dan Petrescu, preferatul oamenilor de afaceri

Avionul lui Dan Petrescu a decolat de pe aeroportul Linate din Milano și se îndrepta către insula Sardinia, însă s-a prăbușit chiar lângă stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano, pe strada 8 octombrie 2001, ce poartă numele tragediei Linate.
Avionul Pilatus PC-12, la manșa căruia se afla Dan Petrescu, fusese achiziţionat împreună cu Vladimir Cohn, fost acţionar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti. Avionul produs în Elveția, preferată de majoritatea oamenilor de afaceri, are un preț de circa 4 milioane de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: