Redactia.ro
Home » Știri » Detaliul sfâșietor care a ieșit la suprafață după tragedia din Mureș! Ce s-a aflat  despre Eduard, bărbatul care urma să-i fie soț Alinei. Tânăra este îngenuncheată de durere 

Detaliul sfâșietor care a ieșit la suprafață după tragedia din Mureș! Ce s-a aflat  despre Eduard, bărbatul care urma să-i fie soț Alinei. Tânăra este îngenuncheată de durere 

Detaliul sfâșietor care a ieșit la suprafață după tragedia din Mureș! Ce s-a aflat  despre Eduard, bărbatul care urma să-i fie soț Alinei. Tânăra este îngenuncheată de durere. Iată detaliile!

Detaliul sfâșietor care a ieșit la suprafață după tragedia din Mureș

Tragedia din Mureș a adus în atenția publicului un detaliu sfâșietor! Povestea lui Eduard și a partenerei lui, Alina, care urmau să se căsătorească luna viitoare, dar care au fost despărțiți de moarte în această tragedie a uimit întreaga țară. Cei doi aveau un copil de doar cinci luni acasă, care acum rămâne orfan de tată, dar și un alt fiu care a murit în mod tragic după ce a căzut din barcă. Alina este în genunchi de durere, pregătindu-se de înmormântarea fiului ei și așteptând cu sufletul la gură vreo veste despre viitorul ei soț.

Între timp, salvatorii continuă căutarea pentru a găsi trupurile dispăruților, dar în zadar până acum. Cei patru, doi bărbați și doi copii, s-au răsturnat dintr-o barcă de lemn în care se aflau alături de familie și prieteni. Încă nu se știe cu certitudine ce s-a întâmplat în acel moment, dar ceea ce este sigur este că acest incident a lăsat în urmă o durere enormă pentru toți cei implicați.

Căutările continuă

Salvatorii au demarat un experiment în premieră pentru a încerca să găsească aria în care să desfășoare căutarea. Au lansat un manechin umplut cu apă pe râul Mureș, legat cu o sfoară și o baliză, în timp ce un scafandru i-a urmărit îndeaproape traseul pentru a vedea dacă acesta rămâne prins sub vegetația de sub apă sau dacă este dus mai departe de curenții râului. Încă nu se știe dacă acest experiment va fi de ajutor în căutarea celor patru dispăruți, dar eforturile salvatorilor continuă cu speranța că vor da de trupurile neînsuflețite.

„Vrem să vedem aria în care să desfăşurăm cât mai exact căutarea. Au fost victime care au apărut chiar şi la peste 20 de kilometri de locul în care s-au înecat”, a explicat Giovani Văcărescu, scafandru, conform observatornews.ro.

Alina: „De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi”

Între timp, Alina rămâne într-o stare de durere profundă, întrebându-se de ce viața i-a adus această încercare și de ce a fost nevoită să își piardă fiul și viitorul soț într-o singură clipă. Este o poveste tristă, care a adus multă durere și suferință pentru toți cei implicați. Sperăm că în curând vor fi găsite trupurile dispărute și că cei rămași în urmă vor găsi puterea și alinarea de care au nevoie pentru a trece peste această tragedie.

„De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva…nu voi putea trăi niciodată fără ei doi….ai mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă în halul ăsta la încercare..trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi. Vă voi iubi mereu”, este mesajul femeii care și-a pierdut fiul și soțul pe râul Mureș. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: