Redactia.ro
Home » Știri » Detaliul tragic de la înmormântarea Alinei. Toți cei prezenți și-au făcut cruce când au văzut ce se întâmplă

Detaliul tragic de la înmormântarea Alinei. Toți cei prezenți și-au făcut cruce când au văzut ce se întâmplă

GALERIE FOTO (2) inmormantare

Alina Ciobanu, fata care a fost ucisă de către cea mai bună prietenă, Loredana, a fost condusă pe ultimul drum în satul natal. Un număr mare de persoane îndurerate au însoțit mașina funerară care transporta sicriul alb conținând trupul tinerei victime, ucisă de cineva care îi fusese cândva cea mai bună prietenă. Aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă. În timpul procesiunii funerare, s-a petrecut un moment profund emoționant. Participanții au observat cum lacrimi curgeau pe chipul Alinei. Oamenii, afectați puternic de ceea ce vedeau, au exclamat: „Plânge la propria sa înmormântare”.

Fenomen nemaivăzut la înmormântarea Alinei. Toți au rămas fără cuvinte

Alina, tânăra care a căzut victimă unei crime brutale într-un hotel din Saturn, comisă de cea mai bună prietenă, a fost condusă pe ultimul său drum în satul natal. Atrocitatea crimei și soarta tragică a Alinei Ciobanu au provocat un sentiment de tristețe profundă chiar și în rândul celor care nu o cunoșteau personal.

În cadrul ceremoniei funerare, oamenii care au venit să o însoțească pe Alina în această călătorie finală au fost profund emoționați când au observat că pe chipul fetei, în sicriu, se prelinseseră lacrimi. Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, au spus cei din jurul sicriului, când au sesizat că în colțul ochilor copilei apăruseră urme de lacrimi.

alina lacrimi
Toți cei prezenți și-au făcut cruce atunci când au văzut lacrimile de pe chipul Alinei

Deși în Buda, satul natal al Alinei, se discută acum despre un eveniment considerat miraculos ce a avut loc la înmormântarea ei, medicii legiști oferă explicații științifice legate de acest incident. Aceștia susțin că este vorba despre un fenomen natural, iar umiditatea observată în acea zonă reprezintă o parte normală a procesului natural care are loc în cazul persoanelor decedate. Sătenii sunt de părere, însă, că lacrimile sunt un semn de la Alina, care regretă că a părăsit această lume mult prea devreme.

Ucigașa Alinei urmează să fie evaluată psihologic și își așteaptă sentința în spatele gratiilor

Ucigașa Alinei se alfă în spatele gratiilor și urmează să fie evaluată psihologic pentru a stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii teribilei crime. Avocatul Loredanei se luptă să obțină o pedeapsă cât mai mică pentru clienta sa, despre care spune că a crescut într-un mediu abuziv, cu un tată alcoolic, care o agresa în mod constant.

De altfel, psihologii criminaliști sunt de părere că invidia și gelozia au fost motorul crimei. Într-un moment în care și-a pierdut complet cumpătul, mânată de invidie, Loredana și-a lovit prietena cea mai bună. A așteptat timp de 30 de minute, timp în care Alina s-a zbătut pentru propria viață, fără a solicita ajutor, iar apoi a încercat să acopere, așa cum a văzut în filme, urmele odioasei crime care a cutremurat o țară întreagă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: