Redactia.ro
Home » Stil de viață » Deține recordul pentru cele mai multe operații estetice, dar stai să vezi cum arăta înainte

Deține recordul pentru cele mai multe operații estetice, dar stai să vezi cum arăta înainte

GALERIE FOTO (4) Deține recordul pentru cele mai multe operații estetice, dar stai să vezi cum arăta înainte

Este renumită în întreaga lume pentru numărul de operații estetice pe care și le-a făcut. Ea deține recordul absolut la acest capitol, iar printre modificările pe care și le-a făcut se numără: rinoplastie, mentoplastie (n.r. operație estetică de micșorare a bărbiei), lifting facial, peeling-uri chimice și altele.

Cum arăta înainte de toate aceste operații estetice

Cindy Jackson a fost dintotdeauna nemulțumită de aspectul său fizic, însă de-abia după vârsta majoratului a decis să treacă pragul cabinetului doctorului estetician. Până la vârsta de 60 de ani, femeia și-a făcut proceduri în valoare de 53.000 de lire sterline și a reușit să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare număr al operațiilor estetice. Ea are, în acest moment, 47 de proceduri cosmetice.

Așa arată acum, după 47 de operații estetice

Vorbind despre operațiile prin care a trecut, Cindy spune că a schimbat tot ce nu i-a plăcut la ea, însă a încercat să păstreze un look cât mai aproape de natural. „Nici nu-mi amintesc câte operații estetice mi-am făcut. E ca și cum ai întreba pe cineva de câte ori s-a tuns în ultimii 30 de ani.”, a declarat ea pentru The Sun.

Nu e fericită cu porecla primită, cea de femeia „Barbie”

În urma recordului atins, femeia s-a ales cu porecla de „Păpușa Barbie”. Recunoaște, însă, că denumirea nu-i face cinste. „Sper doar că Rodrigo Alves, cunoscut drept Human Ken Doll, îmi va depăși recordul. M-am săturat să fiu cunoscută drept Păpușa Barbie. Nu vreau să fiu implicată în vreo competiție. Cred că oamenii ca Rodrigo și-ar face o procedură în plus doar că să dețină acel record.”, a declarat Cindy.

cindy inainte de operatiile estetice
Așa arăta înainte de operațiile estetice

Ea se apară spunând că nu și-a dorit nicicând să dețină recordul pentru cele mai multe proceduri estetice, ci pur și simplu și-a făcut atâtea cât a simțit nevoia. „Mereu am urmărit un look natural. Au fost zvonuri cum că sunt dependentă de operațiile estetice. Ei bine, nu sunt. Pentru mine, operațiile în urma cărora nu obții un look natural, sunt un eșec.”, a mai precizat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: