Redactia.ro
Home » Homepage » DEZBATERE Klaus Iohannis. Răsturnare de situație. În ce condiții poate participa și Viorica Dăncilă

DEZBATERE Klaus Iohannis. Răsturnare de situație. În ce condiții poate participa și Viorica Dăncilă

GALERIE FOTO (3) Klaus Iohannis

Klaus Iohannis va participa marți seară, de la ora 19.00, la o dezbatere cu jurnaliștii, politologii şi formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Dezbaterea se va desfăşura „într-un spaţiu neutru politic dar, în acelaşi timp, reprezentativ pentru societatea românească”, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, conform digi24.ro, care citează reprezentanţii SNSPA.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, luni seară, la Ploiesti, că Viorica Dăncilă, contracandidata lui din turul 2 al alegerilor prezidențiale, „nu va fi primită” dacă va merge la dezbatere. „Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuție cu jurnaliști, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat și vom avea o discuție așezată, foarte interesantă sper, despre mandatul care a trecut și mandatul care sper să fie”, a declarat Klaus Iohannis, luni seară, la Ploiești, răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor.

Viorica Dăncilă se gândește să meargă la dezbatere

Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că se gândește să meargă la dezbatere. „Nu este un candidat care fuge după celălalt candidat, ci este un candidat care fuge de celălalt candidat pentru că eu am toată deschiderea pentru această dezbatere. Este o datorie pe care o avem, atât eu cât și Klaus Iohannis, în fața cetățenilor, o responsabilitate, un act de normalitate”, a spus Viorica Dăncilă, la TVR.

„Am văzut mesajele date de președinte, am văzut mesajele date de ceilalți din jurul președintelui, mesaje foarte urâte, ajungând până la jigniri, pentru că oamenii slabi întotdeauna jignesc pentru că nu au argumente, dar eu voi lua în calcul ambele variante. Nu mă vedeți pe mine îmbrâncindu-mă cu cineva sau făcând lucruri de genul acesta pentru că eu întotdeauna am respectat pentru că știu că respectul impune respect”, a adăugat Dăncilă.

În ce condiții poate participa

Viorica Dăncilă ar putea participa la dezbaterea organizată de PNL, marți, la Biblioteca Centrală Universitară din București. Ludovic Orban a anunțat, luni seară, că Viorica ar putea fi acceptată, dar va trebui să stea în public. Condiția pusă este ca aceasta să stea în Aulă.

„Nu cred că va veni. Dacă vine, poate să stea în public, nu știu ce să facă. Nu poți să participi la un eveniment organizat de altcineva. Nu poți să intri în casa cuiva fără să fii invitat. Nu cred că se va pune într-o situație atât de penibilă. Să vină să ce, să strice o dezbatere? Nu va veni. Dacă vrea să discute cu cineva, să discute cu mine. Eu nu am invitat-o la o dezbatere.”, a explicat Ludovic Orban, la Realitatea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: