Redactia.ro
Home » Știri » Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”L-am nimicit”

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”L-am nimicit”

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”L-am nimicit”

Viorica Dăncilă, atac dur la adresa lui Iohannis: ”L-am nimicit”. După ședința CEx PSD, Viorica Dăncilă se simte mai puternică ca niciodată.

După ședința CEx PSD, conra candidata lui Klaus Iohannis se simte mai puternică ca niciodată. Liderul social democraților a ieșit public și i-a pus o întrebare de o mie de puncte președintelui Klaus Iohannis. ”Rețeta prin care a dobândit 6 case din banii de meditații”. Ba chiar mai mult, Viorica Dăncilă vorbește despre… justiție și corupție.

‘La noi (n.r. PSD) nu mai este o problemă cu justiția. Cei care vor să vorbească despre corupți și despre justiție trebuie să se uite în grădina proprie. Vorbim de 2 candidați pentru prezidențiale: un candidat are probleme penale, care trebuie să justifice de ce nu a returnat banii pe care îi datorează statului român sau de ce a avut ghinion să aibă 6 și un candidat care nu are nicio problemă penală.

Cred că aceasta trebuie să fie abordarea corectă! E fantastic să ai 6 case din meditații! Să spună prin ce muncă a obținut cele 6 case! Trebuie să explice această rețetă tuturor profesorilor din România și nu numai!’ a declarat Viorica Dăncilă după ședința CEx PSD.

Citește și: Incredibil! Mircea Badea îl ia peste picior pe Ludovic Orban

Loading...