Redactia.ro
Home » Homepage » Incredibil! Mircea Badea îl ia peste picior pe Ludovic Orban

Incredibil! Mircea Badea îl ia peste picior pe Ludovic Orban

Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat după ce Ludovic Orban a zis că merge la dezbatere în locul lui Klaus Iohannis. Premierul s-a oferit să meargă el la dezbatere cu Viorica Dăncilă, în locul președintelui, înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Mircea Badea consideră că: „E o zgârietură, o daună pe care Orban i-o provoacă lui Iohannis când spune mă duc eu în locul lui. Bun, și te duci peste tot în locul lui Iohannis? (…) Atunci, de ce nu candidezi tu în locul lui Iohannis? L-a pus într-o postură și mai proastă. Orban i-a făcut rău lui Iohannis cu asta. (…) Foarte greșit Orban, foarte greșit! În locul lui Klaus Iohannis, aș fi nervos pe Orban, pentru că i-a făcut rău cu chestia asta, nu l-a ajutat cu nimic, dimpotrivă, l-a pus într-o postură mai defavorabilă”, a declarat realizatorul de televiziune la Antena 3.

Președintele în funcție Klaus Iohannis refuză să aibă o dezbatere cu contracandidatul susținut de PSD, Viorica Dăncilă. Decizia a fost luată cu susținerea celor din PNL care se ocupă de campanie. Realizatorul tv consideră că adevăratul motiv e altul decât cel invocat în spațiul public.

De ce refuză Klaus Iohannis să participe la o dezbatere cu Viorica Dăncilă

„Nu cred că suportă – pentru că, timp de cinci ani, nu a dat nici măcar un interviu, iar acum nicio dezbatere, niciun interviu. De ce? Există un motiv pentru care s-au întâmplat lucrurile astea. Motivul, mai mult decât evident, pentru mine, e că nu poate, pentru că nu suportă nicio fărâmă de disconfort. Nu cred că suportă asta! Adică atunci când apare cea mai mică fărâmă de disconfort, dă cu paltonul de mașină, zice: ghinion. Îl întreabă: aveți o amintire din copilărie? și nu poate să răspundă la această întrebare. Orice disconfort îl destabilizează. Atunci, oricine ar fi interlocutorul, (…) care poate atinge zone de disconfort, nu cred că reacționează bine sau corespunzător. Cred că ar fi ceva rău. Știe asta și nu se pune în această situație. Eu sunt convins că, din acest motiv, nu poate, nu poate să gestioneze nicio fărâmă de disconfort”, este de părere Mircea Badea.

Acesta a mai subliniat că „alaiul de propagandă este absolut uriaș, care încearcă să explice” în locul lui Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: