Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Badea a pierdut o sumă imensă după ce a pariat pe Simona Halep

Mircea Badea a pierdut o sumă imensă după ce a pariat pe Simona Halep

GALERIE FOTO (2)

Prezentatorul emisiunii „În gura presei”, difuzată de postul de televiziune Antena 3, a pariat pe câștigul Simonei Halep în meciul de duminică. Din nefericire pentru el, prezicerea lui n-a fost una corectă. Așa se face că Mircea Badea a pierdut o sumă imensă.

Mircea Badea a pierdut o sumă imensă după ce a pariat pe Simona Halep

Simona Halep a jucat, duminică, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova (39 WTA). Printre cei care au sperat într-o victorie în acest caz s-a numărat și Mircea Badea. Din păcate pentru el, Simona a pierdut în fața rusoaicei și a fost eliminată în turul II al turneului de la Beijing.

Mircea Badea a pierdut o sumă imensă

Așa se face că Mircea Badea a pierdut sumă imensă odată cu pierderea Simonei. Potrivit unei postări de pe Facebook, prezentatorul pusese în joc 5000 de lei pe victoria lui Halep, care avea o cotă de 1.44. Dacă Halep câștiga, lui Badea i s-ar fi cuvenit 7200 de lei. Profitul fiind de 2.200 de lei.

Reacția lui Mircea Badea după înfrângerea Simonei

Jovial cum îl știm, prezentatorul n-a ezitat să-și „plângă” de milă pe rețelele de socializare. „Când mă apucă pe mine să pariez pe doamna Halep, dânsa își câștigă serviciul de două ori în tot meciul”, a fost mesajul lui Badea după ce a pierdut cei 5.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: