Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, eliminată la Beijing. Sportiva a luat o decizie importantă înainte de Turneul Campioanelor

Simona Halep, eliminată la Beijing. Sportiva a luat o decizie importantă înainte de Turneul Campioanelor

Simona Halep

Simona Halep  s-a oprit în turul al doilea al Turneului WTA de la Beijing. Românca nu a reușit să treacă de rusoaica Ekaterina Alexandrova, în partida disputată luni, fiind eliminată în două seturi, scor 6-2, 6-3.

Jucătoarea noastră a decis să ia o pauză. Campioana de la Wimbledon a recunoscut că accidentarea de la Wuhan îi face probleme. Aceasta a participat la turneu din Beijing nerecuperată 100%.

Halep s-a accidentat la spate, la turneul de la Wuhan, de unde a fost nevoită să abandoneze și va veni în România pentru a face un RMN.

Cum a apărut Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Beijing: „Schimbare rapidă!”

„A fost greu azi. Nu m-am recuperat foarte bine după primul meci, deci a fost foarte greu pentru mine să joc și ea a evoluat foarte bine. Accidentarea de la Wuhan se agravează.

Trebuie să merg acasă pentru a face un RMN. Trebuie să iau o pauză și să urmez un tratament”, a spus Halep după meci, conform site-ului WTA.

S-a accidentat la Wuhan

Simona Halep, 28 de ani, a abandonat în optimile turneului de la Wuhan! Simona n-a mai putut continua din cauza unor dureri lombare, astfel că a decis să pună stop în primul set al meciului cu Elena Rybakina, la scorul de 4-5, 30-30, deși începuse foarte bine turneul din China.

La câteva minute după ieşirea de pe teren, în meciul cu Rybakina, Simona a precizat că este o accidentare în aceeaşi zonă ca şi cea care a scos-o din circuit tot finalul anului trecut, doar că durerea pe care a simţit-o a fost oarecum diferită.

E calificată la Turneul Campioanelor

Simona Halep și-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor de la Shenzhen (China), împreună cu tânăra jucătoare canadiană de origine română Bianca Andreescu, campioana de la US Open, potrivit Agerpres. Cele două se alătură astfel australiencei Ashley Barty şi cehoaicei Karolina Pliskova, ocupantele primelor două locuri în clasamentul WTA.

Turneul Campioanelor de la Shenzhen, dotat cu premii totale în valoare de 14 milioane dolari, va avea loc între 27 octombrie şi 3 noiembrie, cu participarea celor mai bune opt jucătoare ale sezonului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: