Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep împlinește astăzi 28 de ani. Mesaj special de la antrenorul ei

Simona Halep împlinește astăzi 28 de ani. Mesaj special de la antrenorul ei

Simona Halep

Simona Halep împlinește astăzi, 27 septembrie, 28 de ani. Campioana noastră a primit un munte de urări pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Happy bday to @simonahalep 🎊🎉 Enjoy your day Simo!!🤩

A post shared by PetraKvitovaNews (@petrakvitovanews) on

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday @simonahalep 🥳🎊🎉

A post shared by Garbiñe Muguruza News🎾🇪🇸😊 (@garbinemuguruzanews) on

 

View this post on Instagram

 

A perfect forehand down the line to celebrate @simonahalep’s birthday 🎈 #AusOpen

A post shared by Australian Open (@australianopen) on

Una dintre miile de urări de „La mulți ani” vine de la Darren Cahill, omul care o va pregăti din nou pe Simona Halep în 2020.

Darren Cahill, mesaj special

Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”, a a fost mesajul lui Darren Cahill pe Instagram.

Va sărbători la Beijing, alături de iubitul ei

Simona Halep a ajuns, joi, în capitala Chinei, acolo unde este așteptată să ia startul în turneul WTA de categorie Premier Mandatory.

Sportiva noastră a călătorit în Beijing alături de oamenii din staff-ul său, dar și de iubitul ei, care îi este alături la turneele din China.

Simona Halep reia colaborarea cu australianul Darren Cahill

Ea ar trebui să afle până sâmbătă dacă poate sau nu evolua la China Open. Amintim că tenismena s-a retras în optimile de la Wuhan, după ce a acuzat dureri de spate.

Joacă tenis de la 4 ani

Sportiva s-a născut pe 27 septembrie 1991 la Constanţa, într-o familie de aromâni. A copilărit  într-o casă modestă, din Piaţa Chiliei și a descoperit tenisul de la o vârstă foarte fragedă.

La numai 4 ani, aceasta intra pentru prima oară pe terenul de tenis. Pe vremea aceea era atât de micuță încât racheta de tenis era ”mai mare decât ea”. “Mergeam undeva în spatele terenurilor sau într-un colț și mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid. Diferența se vedea în atitudine, fetele care veneau din țări mai mari aveau mai multă încredere, erau mult mai relaxate și acomodate deja cu tot felul de lucruri. La începututul carierei mele, eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc.”, mărturisea campioana noastră la un moment dat.

Simona Halep are un adevărat parc auto în garajul ei. Maşini de milioane de euro

Antrenamentele de tenis, istovitoare pentru copiii de vârsta ei, erau pentru Simona Halep o joacă, astfel că la 6 ani şi jumătate participa deja la primul ei turneu. Ajutată de părinţi, care s-au împrumutat la bănci ca să o poată susţine, Simona a câştigat aproape toate turneele de copii şi juniori la care a participat.

S-a mutat în București la 16 ani pentru a-și continua cariera în tenis avându-i pe Justine Henin și Andrei Pavel ca exemple.

Simona Halep a câștigat primul său titlu de Mare Şlem, în 2018, la Roland Garros, urmând ca, în 2019, să ia și trofeul de la Wimbledon.

Wimbledon 2019, uriașul succes al Simonei Halep

În iulie 2019, Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon, după finala câștigată cu 6-2, 6-2 în fața fostului număr 1 mondial, Serena Williams.

Simona Halep a câștigat titlul de Grand Slam de la Wimbledon, învingând-o pe Serena Williams, după ce anterior le învinsese pe Alieksandra Sasnovich, Mihaela Buzărnescu, Victoria Azarenka, Cori Gauff, Shuai Zhang și Elina Svitolina, pierzând doar un singur set în toate cel șapte meciuri, și acela în jocul cu cealaltă română cu care a jucat, Mihaela Buzărnescu.

10 lucruri pe care nu le știai despre Simona

  1. Simona Halep a intrat pentru prima dată pe terenul de tenis pe care se antrena fratele ei. Simona se plictisea tot urmărindu-şi fratele, iar într-o zi a luat racheta de tenis în mână şi a intrat pe teren.
  2. Pe bunica Simonei Halep o chema tot Simona. Tatăl tenismenei a respectat tradiţia aromânilor de a-și boteza copiii după numele părinților.
  3. Bunicii Simonei s-au născut în Grecia, după care au ajuns în Bulgaria, de unde au fost deportaţi în localitatea Stejaru, din Tulcea. Acolo, părinţii lor au pus la cale căsătoria.
  4. La Şcoala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Ţiţeica din Constanţa au învăţaţ, de-a lungul timpului, mulţi dintre sportivii care au făcut cinste României. Printre remarcaţi se află multipla campioană la gimnastică Ponor Cătălina, înotătorul Răzvan Florea sau actualul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.
  5. Între anii 2006 şi 2010, Simona Halep a fost eleva Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa. A avut ca diriginte un profesor de psihologie, care a ajutat-o mult să-şi educe voinţa şi trăirile interioare

Simona Halep, dezvăluiri despre relația ei

  1. Simona Halep și-ar fi dorit să fie mai înaltă, cu 5 centimetri în plus, însă crede că nu ar mai fi avut aceeași viteză.
  2. Speră ca junioarele de tenis să privească cu încredere viitorul, astfel încât să mai existe o nouă jucătoare numărul 1 mondial.
  3. Îi ajută financiar pe copiii care își doresc să facă sport
  4. Dacă ar fi să ia ceva de la Nadal ar lua ”bucuria pe care o are după fiecare meci, de parcă ar câștiga primul meci din viața lui”.
  5. De la Serena Williams și-ar dori încrederea pe care aceasta o are.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: