Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep reia colaborarea cu australianul Darren Cahill

Simona Halep reia colaborarea cu australianul Darren Cahill

Simona Halep

Simona Halep a anunțat joi că va relua colaborarea cu australianul Darren Cahill, de la începutul anului 2020.

Mesajul Simonei

„Salutare! Am niște vești extraordinare pe care vreau să vi le împărtășesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor.

„D”, ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând!”, este mesajul sportivei de 27 de ani.

 

Darren Cahill şi Simona Halep au anunțat pe 9 noiembrie 2018 că nu vor mai colabora în 2019, decizie aparținând australianului.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat Cahill la momentul respectiv. „Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”, i-a răspuns campioana de la Wimbledon.

Alături de Dareen Cahill, Simona Halep a câștigat mai multe trofee majore, printre care Roland Garros, în 2018, Montreal, în 2018 şi în 2016, Madrid, în 2017, respectiv 2016, şi Indian Wells., în 2015, potrivit digisport.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: