Redactia.ro
Home » Sport » Cum a apărut Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Beijing: „Schimbare rapidă!”

Cum a apărut Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Beijing: „Schimbare rapidă!”

Simona Halep

Simona Halep a fost invitată duminică seară la petrecearea jucătoarelor de la China Open. Campioana noastră a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ținuta pe care a ales-o.

„Schimbare rapidă de outfit”, a scris sportiva, care a strălucit în lumina reflectoarelor.

Jucătoarea noastră de tenis o întâlnește luni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (39 WTA) în optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing.

Încă necuperată 100%

Simona Halep (6 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului Premier Mandatory din Beijing (China), după ce a trecut ușor de suedeza Rebecca Peterson (53 WTA), scor 6-1, 6-1. În ciuda victoriei facile, românca a părut pe teren că simte în continuare un disconfort fizic.

În plus, în timpul jocului, a avut din nou o descărcare nervoasă la adresa staff-ului său, căruia i-a reproșat că nu o încurajează suficient, după cum relatează digiport.ro.

Simona Halep împlinește astăzi 28 de ani. Mesaj special de la antrenorul ei

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA , în acest an, în turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, când românca s-a impus destul de greu, cu scorul 3-6, 7-5, 6-4.

Și-a asigurat prezenţa la Turneul Campioanelor

Halep şi-a asigurat matematic prezenţa la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Românca nu mai poate fi ajunsă de Elina Svitolina, care nu a putut trece de sferturi la Wuhan. Este pentru a șasea oară când tenismena s-a calificat la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor va alinia la start cele mai bune 8 jucătoare din lume pentru o întrecere cu premii record în valoare totală de 14 milioane de dolari.

Noul clasament WTA – Pe ce loc a urcat sportiva

Simona Halep a urcat de pe locul 6 pe locul 5, cu 4.907 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Halep a întrecut-o pe jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, care a coborât pe locul 6, cu 4.835 de puncte, potrivit news.ro.

Sorana Cîrstea a urcat 21 de poziţii, până pe locul 75, cu 812 puncte, după ce a jucat finala turneului de la Taşkent.

Dintre românce, în Top 200 se mai află Mihaela Buzărnescu, care a coborât de pe locul 103 pe 104, cu 605 de puncte, Monica Niculescu, care a coborât şi ea, de pe locul 106 pe 107, cu 598 de puncte, Irina Begu, care a urcat o poziţie, până pe 116, cu 557 de puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: