Redactia.ro
Home » Știri » Dezinfectant de mâini în tuburi de cremă pentru picioare , distribuit în Timiș. Explicația incredibilă dată de firma producătoare

Dezinfectant de mâini în tuburi de cremă pentru picioare , distribuit în Timiș. Explicația incredibilă dată de firma producătoare

Descoperire interesantă inTimis! Un bărbat a descoperit că a folosit dezinfectant ambalat într-un tub de crema pentru picioare. Pățania l-a făcut pe bărbat să filmeze tot și să posteze pe rețelele de socializare.

Când vine vorba de inventivitate, romanii stau bine la acest capitol. Dovadă stă chiar pățania unui bărbat din Timiș care a descoperit că dezinfectantul pe care îl primise era ambalat într-un tub de cremă de picioare. Primăria este cea care a făcut astfel de “cadouri”, bărbatul primind un pachet care cuprindea măști de protecție și dezinfectant introdus în alt ambalaj.

Producătorul a recunoscut vina

Primăria din Timiș a împărțit pachetele de ajutor ce conțineau dezinfectanți ambalați în tuburi de crema pentru picioare. Însă, producătorul dezinfectantului și-a recunoscut vina: „Într-adevăr, o parte din produsele Gel igienizant de mâini cu argint coloidal au fost livrate în flacoane de plastic destinate altui produs, peste care a fost aplicată o etichetare integrală cu informaţiile şi eticheta de produs a Gel igienizant de mâini cu argint coloidal. Ambalajele erau neutilizate, goale şi sterile şi au permis ambalarea în condiţii de maximă igienă a gelului dezinfectant. Gelul igienizant pentru mâini cu argint coloidal este 100% sigur, igienizant şi nu dispune de niciun fel de reziduu de la vreun alt produs.”

Piața din Romania, plină de mărfuri necorespunzătoare

Potrivit celor de la Ziarul Financiar, piață românească este plină de producători falși care comercializează dezinfectanti contrafăcuți, dupa retete neverificate. Sute de produse se regăsesc pe piață, spre vânzare, acestea reprezentând un real pericol pentru cei care le cumpără. Din păcate, autoritățile sunt depășite de situație, chiar dacă acestea fac controale periodice și aplică amenzi usturătoare producătorilor de dezinfectanti contrafăcuți.

Descoperire interesantă inTimis! Un bărbat a descoperit că a folosit dezinfectant ambalat într-un tub de crema pentru picioare. Pățania l-a făcut pe bărbat să filmeze tot și să posteze pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: