Redactia.ro
Home » Sport » Dezvăluire incredibilă! Schwarzenegger s-a dopat cu steroizi din România

Dezvăluire incredibilă! Schwarzenegger s-a dopat cu steroizi din România

Dezvăluire incredibilă

Dezvăluire incredibilă! Potrivit unui renumit medic român, celebrul star american Arnold Schwarzenegger s-a dopat cu steroizi fabricaţi în România.

Înainte de a fi un actor de succes, Arnold Schwarzenegger a fost campion la culturism. În tinereţe a reuşit să câştige cel mai prestigios concurs, Mr. Olympia, de 7 ori. În urmă cu mulţi ani, fostul senator a recunoscut că pe vremea când a făcut sport a folosit steroizi.

„Steroizii erau ceva nou la vremea respectivă. Am fost la doctor și totul s-a făcut sub supravegherea lui. Nu pot da timpul înapoi. Nu vreau ca lumea să mă înțeleagă greșit, nu încurajez așa ceva”, spunea Schwarzenegger pentru ABC.

Substanţa folosită de Arnold Schwarzenegger se numeşte naposim, şi era produsă în România, mai exact la Cluj.

„Arnold Schwarzenegger avea două bypass-uri coronariene la 52 de ani! Lumea nu ştie treaba asta. El a fost un model în ceea ce priveşte hrana, ca să spun aşa, nu a fost gras. Dar steroizii luați de-a lungul vieţii au dus la afecţiunile respective. E adevărat că nu a cedat şi nu a murit la 40 de ani ca alţii pentru că la vremea lui foarte puţini steroizi existau în lume şi foarte puţini creaţi pentru sport. El spunea că în Austria, în perioada în care a devenit un sportiv foarte bun, a folosit Naposim, un medicament făcut de Terapia Cluj. La noi se făcea pentru tratarea unor afecţiuni. Austria, fiind aproape de România, procura mai uşor medicamentele astea. Şi povestea el că după ce a plecat în America i-a fost şi mai greu să procure Naposim şi îl costa şi mai mult. În momentul acesta nu se mai fabrică Naposim”, a declarat medicul, Alexandru Butoi pentru Agerpres.

Ce este naposim

Naposimul este un supliment des folosit de sportivi. Este un steroid anabolizant ce are în compoziţie substanţa activă numită metandienonă. Acesta ajută la creșterea masei musculare, stimulează prelucrarea proteinelor, astfel că organismul se reface mult mai repede. Este cunoscut însă faptul că are o serie de efecte secundare. Probleme cardiovasculare, creșterea glandei mamare, mărirea prostatei, impotența sau pot apărea probleme la ficat.

Citeşte şi: Dinamo – FCSB, derby de România! Echipele probabile!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: