Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – FCSB, derby de România! Echipele probabile!

Dinamo – FCSB, derby de România! Echipele probabile!

Dinamo - FCSB! Echipele probabile!

Dinamo – FCSB se va disputa în această seară de la ora 20.00, pe Arena Naţională. Peste 25.000 de fani sunt aşteptaţi la marele derby.

În acest an situaţia celor două mari rivale este foarte diferită. FCSB este matematic în play-off, în timp ce Dinamo mai mult ca sigur nu va scăpa de play-out. Roş-albaştrii ocupă poziția a 3-a în Liga 1, şi dacă vor câştiga se vor apropia de liderul CFR Cluj la 3 puncte. Dinamo este pe locul 9 şi a adunat doar 31 de puncte. Chiar şi în aceste condiţii, suporterii dinamovişti au anunţat că vor face spectacol ca de fiecare dată în tribune. De cealaltă parte, susţinătorii celor de la FCSB vor veni şi ei în număr mare la stadion. Au cerut 8.200 de tichete. Asta după ce Galeria Nord a roș-albaștrilor a anunţat că revine după 4 ani să susţină echipa. În total în această seară sunt aşteptaţi peste 25.000 de fani.

„Eu sunt de părere că spectatorii ridicau nivelul derby-ului. Când jucai cu stadionul plin, jucătorii se montau altfel. Te țineau în formă, concentrat tot timpul. Suporterii îți dădeau un altfel de ritm”, a spus Sorin Paraschiv, la Digi Sport.

„Diferența de valoare e mare anul acesta în favoarea FCSB-ului. Nu cred că a mai fost o diferență mai mare. Anul trecut mai era un Nistor la Dinamo”, a declarat fostul dinamovist, Adrian Cristea.

Echipele probabile

Dinamo (4-2-3-1): Piscitelli – Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin – Mrzljak, Filip – Sorescu, Fabbrini, Mihaiu – Perovic
Rezerve: Straton, Kilyen, Răuță, Lazăr, D. Popa, Bani, Moldoveanu
Antrenor: Dusan Uhrin

FCSB (4-1-4-1): Bălgrădean – Crețu, I. Cristea, Planic, Soiledis – Filip – Man, Oaidă, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere
Rezerve: Vlad, Moruțan, Momcilovic, Ov. Popescu, Olaru, Ad. Popa
Antrenor: Bogdan Vintilă

Citeşte şi: David Beckham, contract uriaş de sponsorizare pentru Inter Miami!

Loading...