Redactia.ro
Home » Sport » David Beckham, contract uriaş de sponsorizare pentru Inter Miami!

David Beckham, contract uriaş de sponsorizare pentru Inter Miami!

David Beckham, contract uriaş de sponsorizare

David Beckham face orice pentru echipa sa. Acum, a reuşit să obţină un contract de sponsorizare de aproape 220 de milioane de euro.

Fostul internaţional englez se pregăteşte aşa cum trebuie pentru debutul în MLS. A adus un contract de sponsorizare uriaş pentru franciza pe care o deţine în MLS, Inter Miami. Potrivit publicaţiei „The Sun” a semnat un contract cu cei de la Qatar Foundation şi va primi 217 milioane de euro. Numele Qatar va apărea şi pe stadion dar şi pe tricouri.

Stadionul celor de la Inter Miami este aproape gata

În urmă cu câteva zile, Beckham a postat mai multe fotografii de la stadionul echipei sale. Arena va avea aproximativ 25.000 de locuri. Inter Miami va debuta pe teren propriu împotriva celor de la LA Galaxy, pe 14 martie .

„Devine din ce în ce mai real pe zi ce trece. Sunt foarte entuziasmat”, a scris Beckham, în dreptul fotografiei.

Fostul star englez şi-a ales şi antrenor. Uruguayanul, Diego Alonso o va antrena pe Inter Miami. Până acum a mai stat pe banca tehnică a celor de la Bella Vista și Penarol în Uruguay, Guarani și Olimpia în Paraguay, respectiv CF Pachuca și Monterrey în Mexic. Diego Alonso este fostul atacant care a jucat la echipe importante din Europa, precum Valencia, Atletico Madrid, Racing Santander și Malaga.

Citeşte şi: Adrian Petre a ajuns în România! Atacantul nu se teme de criticile lui Becali

Loading...