Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluire șocantă! O mare cântăreață a declarat că a făcut un avort pentru că iubitul ei nu-și dorea copilul

Dezvăluire șocantă! O mare cântăreață a declarat că a făcut un avort pentru că iubitul ei nu-și dorea copilul

GALERIE FOTO (2)

Britney Spears, în vârstă de 41 de ani, a lansat o autobiografie care conține dezvăluiri care, cu siguranță, îi vor uimi chiar și pe cei mai mari fani ai săi. Artista vorbește în filele cărții despre conflictele aprige pe care le-a avut cu membrii propriei familii, dar și despre poveștile sale eșuate de dragoste. Solista a dedicat câteva pagini și relației pe care a avut, în urmă cu mai bine de două decenii, cu Justin Timberlake.

O mare cântăreața a declarat că a făcut un avort pentru că iubitul ei nu-și dorea copilul

Britney dezvăluie că a fost pusă în situația de a face un avort din cauza presiunilor exercitate de Justin Timberlake, care nu era pregătit să devină părinte. Artista mărturisește că ea își dorea copilul și visa la o familie cu Timberlake, însă acesta părea să considere că este prea tânăr pentru a fi părinte și că responsabilitățile ar fi fost copleșitoare. Totul se petrecea atunci când Britney Spears avea doar 19 ani.

justin timberlake

„A fost o surpriza, dar pentru mine nu a fost o tragedie. Îl iubeam pe Justin atât de tare. Întotdeauna mi-am imaginat că o să avem o familie împreună, într-o zi. S-ar fi întâmplat mult mai repede decât aș fi anticipat. El a spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu fac copilul. Nu știu dacă a fost decizia corectă. Dacă ar fi fost după mine, nu aș fi renunțat. Dar Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată”, scrie Britney Spears într-un capitol obținut de revista People. Cântăreața dezvăluie în filele cărții că experiența avortului a fost una dintre cele mai dureroase prin care a trecut de-a lungul vieții din punct de vedere emoțional.

De alfel, viața artistei a fost dintotdeauna un adevărat carusel emoțional. Aflată în atenția publicului încă de la o vârstă fragedă, Britney Spears s-a confruntat cu presiunea mediatică imensă căreia i-a fost supusă.

După un episod în care a cedat nervos, Britney Spears a fost pusă sub tutela tatălui, care i-a gestionat averea și a decis ce era bine și ce nu pentru artistă. Anul trecut, artista a ieșit de sub tutela acestuia și este hotărâtă să expună abuzurile cărora a fost supusă de-a lungul timpului, chiar de către membrii familiei sale.

Britney Spears aduce acuzații grave propriei familii

Britney a vorbit și despre medicamentele care i-au fost prescrise în perioada în care s-a aflat internată într-o clinică de psihiatrie. Vedeta susține că medicamentele care i-au fost prescrise la acea vreme nu au ajutat-o cu nimic. Din contră, au făcut-o să se simtă și mai rău.

„Familia mea nu a făcut nimic în acest sens. Tatăl meu a fost întru totul pentru asta. Când am fost închisă într-o unitate de tratament, de 60.000 de dolari pe lună, împotriva voinței mele, l-am sunat pe tata și am plâns la telefon timp de o oră, iar lui i-a făcut plăcere fiecare minut (…). Tatăl meu și ceilalți care au jucat un rol cheie în controlul judiciar asupra mea ar trebui să fie în închisoare. Au prea mult control. Eu nu beau alcool, dar ar trebui, având în vedere la ce m-au supus”, a declarat Britney Spears.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: