Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluirea momentului despre Traian Băsescu. A fost comparat cu Ștefan cel Mare

Dezvăluirea momentului despre Traian Băsescu. A fost comparat cu Ștefan cel Mare

Dezvăluirea momentului despre Traian Băsescu. A fost comparat cu Ștefan cel Mare

Jurnalistul Doru Bușcu de la Cațavencii l-a comparat pe Traian Băsescu cu Ștefan cel Mare. Iată detaliile! Totul a venit după ce fostului președinte al României i s-a tăiat microfonul în Parlamentul European, după ce a adus o serie de acuzații unor foști înalți demnitari europeni.

Dezvăluirea momentului despre Traian Băsescu. A fost comparat cu Ștefan cel Mare

Traian Băsescu, fost președinte al României și europarlamentar în prezent, a făcut zilele trecute o serie de acuzații într-un discursul din Parlamentul European, susținând că foști înalți demnitari europeni s-au pus în slujba lui Putin. Timpul alocat discursului a expirat, iar președintele de ședință i-a tăiat lui Băsescu microfonul.

„Avem o altă mare problemă, problema susținerii lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene, și aici o să enumăr câțiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor: Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă rusească, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finanțe austriac, și desigur că nu putea să lipsească de aici Dominique Strauss Kahn” (n.r. fostul șef al FMI), a spus Băsescu.

Doru Bușcu (Cațavencii) a fost prezent joi în emisiunea „România lui Cristache” de pe canalul EVZ Capital. Bușcu a vorbit și despre discursul de miercuri al lui Traian Băsescu în Parlamentul European, întrerupt brusc de președintele de ședință.

Doru Bușcu a declarat: „Trebuia să spună: Și cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă, Traian Băsescu, subsemnatul!. Să nu uităm că el a condamnat Securitatea. El a ținut discursul de condamnare a fostei Securități. (…) El lucrând în țară în favoarea rușilor de la Alro, la Niș Petrol… (…) Băsescu e un personaj trist, toxic, a fost de rău augur pentru România, dar ar fi putut fi, în același timp, să fie cel mai bun președinte pe care l-ar fi avut România. Omul providențial, care prin energia lui și prin inteligența lui ar fi putut pur și simplu să mute țara asta, să facă saltul ăla pe care toți îl așteptam de la Ștefan cel Mare”.

„În schimb, a preferat să se ocupe de agenda personală, de șprițuri, ceea ce nu e deloc de condamnat. (…)”, a mai spus Doru Bușcu în emisiunea România lui Cristache de pe canalul EVZ Capital.

Dezvăluirea momentului despre Traian Băsescu. A fost comparat cu Ștefan cel Mare
Foto: Youtube / EVZ Capital (capturi video)
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: