Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluiri cutremurătoare despre relația dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir. Prietenii tânărului au rupt tăcerea: „Era o persoană pe care cred că oricine și-ar fi dorit să o aibă aproape”

Dezvăluiri cutremurătoare despre relația dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir. Prietenii tânărului au rupt tăcerea: „Era o persoană pe care cred că oricine și-ar fi dorit să o aibă aproape”

Ce le spunea Mirel prietenilor despre Andreea, studenta la Medicină din Timișoara pe care a ucis-o: „Gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile”

La doar câteva zile după înmormântarea Andrei Morega, studenta la Medicină din Timișoara ucisă într-un mod brutal, prietenii lui Mirel Dragomir, tânărul acuzat de comiterea crimei, vin cu detalii șocante despre relația celor doi. Tragedia, care a zguduit întreaga comunitate, scoate acum la iveală aspecte neștiute ale dinamicii dintre Andreea și Mirel, până în momentul fatidic.

Ce spun amicii despre Mirel Dragomir

Andreea, în vârstă de 21 de ani, și Mirel formau un cuplu admirat și apreciat de cunoscuți, descriși ca fiind foarte apropiați și fericiți împreună. Prietenii lui Mirel descriu o relație în care gesturile de afecțiune și atenția erau la ordinea zilei. „Era o persoană atentă și grijuliu, mereu cu gândul la ea, îi cumpăra flori sau diverse cadouri”, rememorează un coleg, potrivit Gândul.ro. Această imagine contrastează puternic cu actul de violență extremă care a urmat.

Un aspect surprinzător este că familia Andrei nu era la curent cu natura relației ei cu Mirel, crezând că sunt doar prieteni. „Probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect”, explică unul dintre apropiații lui Mirel. Acest detaliu adaugă un nou nivel de complexitate și mister circumstanțelor care au dus la tragicul eveniment.

„Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte. Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente”, a declarat colegul său, pentru Gândul.ro.

Apropiații spun că Mirel și Andreea aveau o relație de iubire perfectă

Colegii de facultate ai lui Mirel, pe de altă parte, susțin că nu au observat semne prevestitoare care să indice capacitatea lui de a comite un asemenea act. „Niciodată nu l-ar fi crezut în stare de un asemenea gest”, spune unul dintre ei. Ei descriu un Mirel Dragomir entuziasmat de relația cu Andreea, implicat și fericit, comportament ce face și mai inexplicabilă și șocantă crima.

„Era o persoană pe care cred că oricine și-ar fi dorit să o aibă aproape. Mirel vorbea cu entuziasm despre ea, îi cumpăra flori sau diverse cadouri, era atent cu ea și părea încântat și împlinit. Nouă, prietenilor, când l-am întrebat, ne-a zis că sunt împreună din decembrie. Părea un cuplu normal, se mai țineau de mână, o mai vizita la cămin, nimic să pară ieșit din comun. Părea că se potrivesc”, a mai spus colegul său, conform sursei citate anterior.

Investigațiile continuă pentru a stabili motivele exacte care au stat în spatele gestului lui Mirel Dragomir, în timp ce comunitatea încearcă să găsească răspunsuri și să se vindece după pierderea tragică a unei tinere cu un viitor promițător. Între timp, dezvăluirile prietenilor aduc un omagiu memoriei Andrei Morega și evidențiază complexitatea relațiilor umane, chiar și în cele care par a fi cele mai fericite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: