Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluiri dureroase despre bebelușul găsit la gunoi. Femeia care l-a descoperit este în stare de șoc: ”Numai mamă nu poate fi!”

Dezvăluiri dureroase despre bebelușul găsit la gunoi. Femeia care l-a descoperit este în stare de șoc: ”Numai mamă nu poate fi!”

Dezvăluiri dureroase despre bebelușul găsit la gunoi. Femeia care l-a descoperit este în stare de șoc: ”Numai mamă nu poate fi!”

Un caz șocant a cutremurat întreaga țară. Un bebeluș nou-născut a fost aruncat la gunoi și găsit de către angajații de la salubritate. Din nefericire, fetița de doar câteva zile zăcea fără suflare într-un sac și nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea. Femeia care a găsit-o este șocată și o condamnă pe mama micuței lăsate de izbeliște.

Angajata de la salubritate face dezvăluiri: „Ce mamă poate fi?”

O descoperire șocantă a fost făcută zilele trecute în Oravița. Un bebeluș de doar câteva zile a fost găsit fără suflare printre gunoaie, zăcând fără suflare într-o pungă. Descoperirea macabră a fost făcută de către angajaţii de la groapa de gunoi, care se pregăteau să sorteze deşeurile și au trăit un șoc când au văzut ce se afla în unul dintre ele.

Angajata de la salubritate spune că micuța era învelită și într-o perdea și apoi așezată într-un sac menajer. Femeia nu își poate explica de ce o mamă ar recurge la un asemenea gest și și-ar trata propriul copil ca pe un gunoi. Este complet îngrozită și spune că mama nu are o scuză nici măcar dacă nou-născutul era deja mort când l-a aruncat.

„Vine colegul şi-mi spune: Este un copil… avem un copil. N-am înţeles, unde este? Într-un sac. Ne-am dus, am deşertat sacul şi am găsit copilul într-un sac menajer negru, învelit într-o perdea. Nu îmi pot imagina să dai naştere unui copil şi să-l arunci într-un sac de gunoi. Ce mamă poate fi? Chiar dacă l-ar fi născut mort, nu mi se pare normal să-l arunci într-un tomberon.”, a spus angajata pentru Observator.

Poliția caută părinții copilului

Oamenii au alertat imediat autorităţile, dar nu s-a mai putut face nimic pentru micuță, pentru că era deja decedată. Adina Chiriţă, angajata de la groapa de gunoi speră că mama inconștientă va plăti pentru faptele sale cu vârf și îndesat și va reveni la realitate.

„Totul se plăteşte în viaţa asta, deci asemenea lucruri nu pot rămâne nepedepsite. Nu poate să nu plătească pentru ceea ce a făcut.”, a mărturisit femeia pentru aceeași sursă.

Trupul micuței a fost dus la necropsie, unde se va stabili cauza decesului, dar și vârsta exactă și alte detalii importante pentru ancheta poliției. Până în acest moment nu se știe nimic despre cel sau cea care a recurs la acest gest, dar posibilitatea cea mai mare, luată în calcul și de angajații de la salubritate și de oamenii legii, este că mama ar fi vinovata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: