Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri explozive despre legăturile primarului din Baia Mare, condamnat la închisoare, cu Mariana Moculescu și alte personalități. Cu cine s-a iubit Cătălin Cherecheș

Dezvăluiri explozive despre legăturile primarului din Baia Mare, condamnat la închisoare, cu Mariana Moculescu și alte personalități. Cu cine s-a iubit Cătălin Cherecheș

GALERIE FOTO (2) catalin chereches si mariana moculescu

În urma știrilor cutremurătoare despre condamnarea la închisoare a primarului Cătălin Cherecheș din Baia Mare, au ieșit la iveală detalii șocante despre viața sa amoroasă. Mariana Moculescu, o figură publică cunoscută, a făcut dezvăluiri explozive despre o relație secretă cu Cherecheș, aducând în lumină latura mai puțin cunoscută a vieții sale personale. În plus, apar și informații despre alte personalități care au fost implicate în cercul său amoros.

Mariana Moculescu a dezvăluit că a avut o relație cu Cătălin Cherecheș, caracterizată de respect și curtoazie. Cherecheș i-a trimis mesaje frumoase și chiar i-a creat un nume special, „Lady”, arătând că între cei doi a existat o legătură specială. Cu toate acestea, relația lor a fost de scurtă durată, aproximativ patru luni, din cauza distanței geografice.

„Cătălin are mari probleme cu legea acum și îmi pare tare rău. Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult. A fost o relație de scurtă durată, cam de 4 luni. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată. El nu îmi spunea Mariana, ci Lady. Dar el este mai tânăr cu 10 ani decât mine. Nici nu m-am gândit că va fi mai mult între noi. Eu nu am vrut să îi răpesc tinerețea. Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată. Acum știu că s-a căsătorit, are o soție frumoasă.

Dar a fost ceva frumos între noi. Dar lucrurile nu au mers și pentru că eu eram în București, el la Baia Mare. Noi ne mai vedeam pe video, ne trimiteam mesaje, dar nu a fost să fie”, a spus Maria Moculescu în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Cătălin Cherecheș urmează să devină tată

Mariana Moculescu a dezvăluit că, în ciuda relației lor, Cătălin Cherecheș s-a căsătorit cu actuala sa soție la scurt timp după ce a întâlnit-o. Cu toate că Moculescu l-a felicitat pentru noul său capitol de viață, ea a subliniat că Cherecheș o cunoștea pe actuala soție încă din perioada în care o curta pe ea. Desi Cătălin Cherecheș a fost un partener gentil și domn, relația lor nu a evoluat mai departe.

„El s-a căsătorit în august, chiar la o zi după ziua mea de naștere. Pe actuala lui soție o cunoștea de pe vremea în care mă curta pe mine. Mi-a făcut plăcere să îl cunosc, pot spune că am fost mândră. Știu că multe femei și-ar fi dorit să aibă măcar o întâlnire cu Cătălin.
El a fost foarte gentil cu mine și foarte domn. M-a măgulit în acest răstimp. El mi-a ridicat mereu moralul, a fost printre puținii bărbați din viața mea care și-a arătat generozitatea și gentilețea. Pot spune că puțin așa, regret că l-am pierdut. Dar l-am felicitat atunci când am văzut că s-a căsătorit.

Îi doresc tot binele din lume. Mai ales că am aflat și că soția lui este însărcinată. Din păcate el trece acum printr-o perioadă extrem de grea. Noi nu am mai păstrat legătura, pentru că s-a căsătorit. Dar eu cred că un om care ți-a fost prieten, îți va rămâne toată viața”, a completat Mariana Moculescu.

Legătura dintre Elena Udrea și Cătălin Cherecheș

Mariana Moculescu a adăugat că, pe lângă ea, alte femei celebre l-au curtat pe Cherecheș, inclusiv Elena Udrea. Cherecheș a fost apreciat pentru stilul său boem și bonom, fiind văzut în compania unor vedete precum Florin Piersic, Andra și Horia Moculescu. Moculescu a recunoscut că a fost atrasă de personalitatea sa și de mesajele frumoase pe care le-a primit.

Mariana Moculescu a declarat că, în ciuda situației dificile a lui Cherecheș, ea îi urează tot binele din lume, cu atât mai mult cu cât acesta trece acum printr-o perioadă extrem de grea. Dezvăluirile despre viața amoroasă a primarului condamnat la închisoare aduc în prim-plan complexitatea relațiilor sale și impactul tragic al deciziilor sale pe plan personal.

„Eu la început nici nu știam cine este, apoi l-am căutat pe internet. Când am văzut cine e am rămas mască. Eu știu ce fel de femei l-au curtat, a fost Elena Udrea și câte și mai câte. M-a atras stilul său, mi-a dat niște mesaje foarte frumoase.

Mi-a plăcut că el a fost foarte boem și bonom și cu vedetele de la noi. Cu domnul Florin Piersic, cu Andra, când a avut spectacole la Baia Mare, chiar și cu Moculescu. Vedeam că urca pe scenă și dansa cu diverse artiste. El era foarte iubit. Mi-a spus mie că a fost primarul ales cu cele mai multe voturi din istoria României. Îmi pare foarte rău pentru situația lui, că a fost condamnat la închisoare. Viața i-a jucat o festă. Mai ales că abia se căsătorise și soția e însărcinată”, a încheiat fosta soție a lui Horia Moculescu.

Detaliile explozive despre viața amoroasă a lui Cătălin Cherecheș aduc o perspectivă inedită asupra unui personaj public. Într-o poveste cu multiple nuanțe, relația cu Mariana Moculescu și implicarea într-un cerc de personalități adaugă complexitate unui moment deja dificil în viața primarului condamnat la închisoare. Viața privată și alegerile făcute se întrepătrund într-un mod care aruncă o lumină neașteptată asupra celui cunoscut pentru cariera sa politică și pentru acțiunile sale controversate.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: