Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri șocante din culisele Survivor All Stars! Cui i-a dat mesaj Culiță Sterp pentru a-i ajuta pe Iancu și Jador din afara competiției? Avem mesajele FOTO

Dezvăluiri șocante din culisele Survivor All Stars! Cui i-a dat mesaj Culiță Sterp pentru a-i ajuta pe Iancu și Jador din afara competiției? Avem mesajele FOTO

GALERIE FOTO (3) Dezvăluiri șocante din culisele Survivor All Stars! Cui i-a dat mesaj Culiță Sterp pentru a-i ajuta pe Iancu și Jador din afara competiției? Avem mesajele FOTO

În lumea reality show-urilor, secretele și intrigile sunt la ordinea zilei. În mijlocul finalului exploziv al ediției All Stars a celebrului show „Survivor”, au ieșit la iveală mesajele șocante schimbate între Culiță Sterp și o misterioasă complice, Eva, care au reușit să pună în pericol integritatea competiției, ajutându-l pe fratele artistului, Iancu Sterp.

Dezvăluiri șocante din culisele Survivor All Stars

Culiță Sterp, cunoscut pentru apartenența sa la showbiz-ul românesc și pentru susținerea necondiționată față de fratele său, Iancu Sterp, a fost implicat într-un scandal care a zguduit tabloidele și rețelele de socializare. În mesajele dezvăluite, el pare să își roage complicea să aibă grijă de Iancu și chiar de alt concurent, Jador.

Cui i-a dat mesaj Culiță Sterp pentru a-i ajuta pe Iancu și Jador din afara competiției

În ciuda regulamentului strict, care interzice orice fel de intervenție externă în concurs, Culiță pare să fi cerut ajutorul Evei, o cunoștință din Republica Dominicană, pentru a furniza mâncare concurenților aflați în dificultate. Acest lucru ar fi fost posibil datorită relației pe care Culiță a dezvoltat-o cu Eva în timpul unei vacanțe petrecute în această destinație exotică.

„Am o prietenă în Dominicană pe care am cunoscut-o când am fost anul trecut în vacanță și care stă chiar în orășelul port prin care trec ei cu camionul când merg la jocuri și vreau să vă uitați ce am rugat-o pe femeia aia săptămâna trecută, duminică. De aici, trageți voi concluziile”, a scris Culiță Sterp pe rețelele sociale.

„Salut, Eva! Nu ai mai fost în port să-l mai vezi pe fratele meu sau pe Jador? Că am auzit niște zvonuri, că Jador a fost descalificat din emisiune și o să vină acasă, dar nu știu dacă e adevărat. Dacă îl mai vezi pe acolo, poate poți să le dai ceva de mâncare, dacă trec cu camionul pe acolo”, i-a scris Culiță.

Cu un subiect atât de controversat, dezvăluirile nu se opresc aici. În mesajele interceptate, Culiță pare să fie informat despre presupusa descalificare a lui Jador din competiție, iar intervenția Evei este solicitată pentru a-i ajuta și pe aceștia.

Cu toate acestea, cea mai surprinzătoare parte a acestei povestiri este răspunsul primit de Culiță din partea unei bune prietene pe care le are Eva. Într-un mesaj, aceasta îi aduce laude, spunându-i că face totul pentru el, deoarece este un om cu mare respect și caracter.

„Bună, Culiță! Chiar am stat și am vorbit cu Eva și mi-a spus că, mereu, când întreb de Iancu întreb și de Jador. Când o întreb dacă l-a văzut pe Iancu să-i dea de mâncare și lui Jador. Și mi-a spus Eva că ea face toate astea pentru tine, pentru că ești un om de milioane și un domn cu mare respect și nu faci diferență între oameni fără posibilități și cu posibilități. Din partea mea, ești un om cu mare caracter, un om cu inimă mare.

Când am fost în Dominicană, m-a întrebat soțul Evei dacă te cunosc și i-am spus că DA, dar nu personal și m-a rugat Eva să-ți trimit un pachet. Nu credeam vreodată că o să-mi răspunzi și o să vorbești atât de frumos cu mine. Am spus, și o repet, ești un om de milioane.

Chiar dacă nu-l cunosc pe el în persoană (n.r. Iancu Sterp), mă rog să vină sănătos acasă, sper să vezi mesajul meu!”, i-a scris femeia.

Sursa foto: Instagram

Deși mesajele nu confirmă direct implicarea lui Culiță în furnizarea de mâncare pentru frații săi de concurs, ele ridică întrebări serioase cu privire la corectitudinea desfășurării competiției și la modul în care anumite influențe externe pot distorsiona jocul. Rămâne de văzut ce consecințe vor avea aceste revelații asupra finalului exploziv al Survivor All Stars și asupra reputației concurenților implicați.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: