Redactia.ro
Home » Știri » Dezvăluirile Elenei Udrea de după gratii. Ce mesaj a fost transmis pe Facebook

Dezvăluirile Elenei Udrea de după gratii. Ce mesaj a fost transmis pe Facebook

Elena Udrea

Elena Udrea a decis să transmită recent un mesaj pe Facebook de dincolo de gratiile închisorii unde se află. Iată ce a apărut pe pagina fostului ministru, care își ispășește condamnarea definitivă în dosarul „Gala Bute” pentru fapte de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dezvăluirile Elenei Udrea de după gratii. Ce mesaj a transmis pe Facebook

După ce i-a fost respinsă suspendarea executării pedepsei în Gala Bute, procurorii au decis să meargă mai departe cu ancheta și în dosarul „Hidroelectrica”. Așa cum a mai procedat, Elena Udrea a transmis recent un mesaj pe Facebook de dincolo de gratiile închisorii unde se află. Textul este foarte lung.

„Dosarul cu Buzaianu NU este despre faptul ca eu as fi primit vreun ban, ci despre faptul ca PDL-Bucuresti, in 2010, pe care eu il conduceam la acea vreme, a primit 2,5 milioane de euro de la Bogdan Buzaianu prin Radu Budeanu si Ana Maria Topoliceanu, ambii transformati in denuntatori liberi. Chiar si asa, denuntatoarea Topoliceanu, declara ca ea a primit banii la sediul partidului, ca eu nici nu i-am vazut, si ca banii au fost cheltuiti pentru partid in principal cu campania electorala pentru alegerile locale din 2012, unde eu nu am candidat! Aceste acuzatii nu vizeaza semnarea contractelor cu “baietii destepti” din energie, NICI prelungirea acestora NU au legatura cu aceste contracte care au fost inventate in 2003 de ministrul PSD, si prelungite in 2009 de un ministru PDL, dar nu de mine! EU NU ERAM MINISTRUL ECONOMIEI la vremea aceea!
Nu sunt acuzata de nimic in legtura cu aceste contracte, nu am avut nicio implicare in semnarea, prelungirea si derularea lor. Insusi Buzaianu declara ca nu am avut nicio treaba cu contractele lui, pentru ca la momentul 2010, erau deja prelungite! Celor care insista sa numeasca acest dosar HIDROELECTRICA, le spun simplu: ATI GRESIT PERSOANA!
Pentru aceia care, cu ipocrizie, se arata siderati de suma pe care PDL-Bucuresti a primit-o de la Buzaianu, le spun sa caute bine acasa, sa vada daca nu gasesc vreo umbrela, bricheta, desfacator de dopuri si altele. Chiar procurorii arata ca pe aceste lucruri s-au cheltuit banii respectivi! Si pe spectacole, panouri publicitare, presa si televiziuni!”.
Peste 2.200 de oameni au reacționat în urma postării și mulți au vrut să lase și comentarii prin care o încurajează pe Udrea. „Cred că plătiți greșelile tuturor politicienilor de la Revoluție încoace. Cei mai vinovați sunt liberi și se bucură de viață. Spuneți tot ce știți, nu menajați pe alții și adevărul trebuie sa triumfe în final!”, a scris cineva.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: