Redactia.ro
Home » Știri » Diagnostic șocant la Târgu Jiu! O gravidă a fost operată de hernie în urma unei dureri abdominale severe! Medicii au realizat în timpul procedurii că era însărcinată în 9 luni

Diagnostic șocant la Târgu Jiu! O gravidă a fost operată de hernie în urma unei dureri abdominale severe! Medicii au realizat în timpul procedurii că era însărcinată în 9 luni

Diagnostic șocant la Târgu Jiu! O gravidă a fost operată de hernie în urma unei dureri abdominale severe! Medicii au realizat în timpul procedurii că era însărcinată în 9 luni

Diagnostic șocant la Târgu Jiu!O gravidă a fost operată de hernie în urma unei dureri abdominale severe! Medicii au realizat în timpul procedurii că era însărcinată în 9 luni. Iată detaliile!

O gravidă a fost operată de hernie în urma unei dureri abdominale severe

Un caz șocant a avut loc în Târgu Jiu, unde o femeie gravidă a fost supusă unei intervenții chirurgicale de hernie, deși ajunsese la spital cu dureri de naștere. Acest eveniment halucinant a adus în prim-plan o serie de întrebări cu privire la diagnosticul medical și procedurile din sistemul de sănătate.

O femeie din localitatea Tismana a ajuns de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu prezentând dureri abdominale severe. După consultarea medicală, medicii au emis un diagnostic de hernie intestinală. Surprinzător, nici pacienta, nici medicii care au evaluat situația nu au realizat că femeia era însărcinată în luna a 9-a a sarcinii, potrivit  Antena 3 CNN.

Medicii au realizat în timpul procedurii că era însărcinată în 9 luni

Ceea ce face cazul și mai șocant este faptul că nu au fost efectuate nicio analiză sau ecografie pentru a confirma diagnosticul inițial. Femeia a fost imediat condusă în sala de operație a secției de chirurgie, unde i s-a administrat anestezia, iar intervenția chirurgicală a început. Doar în timpul operației, medicul a realizat cu uimire că pacienta este însărcinată și că durerile abdominale erau de fapt dureri de naștere.

În cele din urmă, medicul a efectuat o operație de cezariană de urgență, chemând un neonatolog pentru a prelua nou-născutul. Rezultatul a fost nașterea unei fetițe sănătoase, cu o greutate de 3,200 kg.

Acum, conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a deschis o anchetă internă pentru a investiga circumstanțele care au condus la această situație șocantă.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: