Redactia.ro
Home » Stil de viață » Diagnosticată cu anxietate, s-a descoperit că această fetiță avea, de fapt, o tumoră la creier. Mesajul cutremurator al mamei

Diagnosticată cu anxietate, s-a descoperit că această fetiță avea, de fapt, o tumoră la creier. Mesajul cutremurator al mamei

Hollie Morris

Hollie Morris, în vârstă de opt ani, din Leigh ducea o viață normală înainte de pandemie. Din cauza acestei perioade, fata a trebuie să se acomodeze cu schimbările, și să renunțe la obiceiurile ei. Comportamentul fetei era din ce în ce mai schimbat, iar mama ei a pus totul pe seama unei anxietăți datorate pandemiei.

 

Primele simptome

Hollie a fost unul dintre copii cărora li s-a schimbat viața după ce întreaga țara a fost închisă din cauza virusului. Ceea ce mama ei credea că sunt simptomele anxietății erau de fapt ale unei tumori pe creier.

Tânăra de opt ani a devenit îndepărtată de familie și fără energie. Mai mult, a început să aibă amețeli și un ochi care nu stătea într-o poziție firească.

Nu voia să se îmbrace, stătea toată ziua în pat și era complet detașată – dar am pus totul pe seama pandemiei, spunea mama lui Hollie.

După ce a văzut modul în care ochiul stâng se mișca din ce în ce mai mult spre interior, părinții au dus-o la spital unde, la un control mai amănunțit, au aflat cumplita veste. Fata de doar opt ani avea o tumoare în spatele creierului.

Dacă nu ar fi fost acel test de ochi, cine știe unde am fi? Doctorul mi-a spus că dacă mai treceau câteva zile, poate că acum nu mai era alături de noi. De îndată ce medicii au întrebat dacă ar exista vreo schimbare în comportamentul lui Hollie, totul avea sens. Nu era anxietate, era o tumoră care se împinse în spatele creierului ei, povestește mama fetei.

Cum a decurs operația

La spital, medicii au explicat că tumora trebuia îndepărtată cât mai repede posibil, deoarece împiedica lichidul din creier să se scurgă corect, provocând o acumulare periculoasă a presiunii. La mai puțin de 24 de ore de la intrarea în optică, Hollie a fost dusă în sala de operație pentru a-i salva viața.

Ni s-a spus că operația va dura în jur de opt ore, așa că mama și tata mi-au adus cină. Nu mâncasem de la micul dejun cu o zi înainte. Din cauza virusului, părinții mei nu au putut intra în spital și am așteptat pe o bancă lângă spital. După patru ore, doctorul a sunat mai devreme decât era de așteptat să spună că au scos toată tumora și Hollie a fost cusută și este bine.

Hollie s-a recuperat foarte bine, după trei zile de la operație deja mergea singură, iar după cinci zile a fost externată. Biopsia făcută pe tumoare a confimat că era de natură benignă. Deși nu are nevoie de niciun tratament suplimentar, Hollie va face scanări RMN la fiecare trei luni pentru anul următor pentru a verifica regenerarea. După aceea, va face o scanare la fiecare șase luni pentru încă patru ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: