Redactia.ro
Home » Știri » Diagnosticul Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10 alături de cei doi copii ai săi

Diagnosticul Iulianei, mama din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10 alături de cei doi copii ai săi

Iuliana Billi, mama din Timișoara care și-a luat viața aruncându-se de pe bloc alături de copiii săi, a fost internată, nu de mult, într-o clinică de psihiatrie din Timișoara.

Femeia a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara în data de 26 aprilie și a fost internată timp de două zile. A plecat din incinta clinicii chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soț, pe 28 aprilie.

Ancheta în cazul Iulianei stagnează

În momentul de față, ancheta nu avansează. Anchetatorii nu reușesc să deschidă telefonul pe care Iuliana a hotărât să îl închidă chiar înainte de a lua decizia de a-și pune capăt zilelor.

În filmările apărute cu femeia sinucigașă se poate observa că după ce a parcat, Iuliana a vorbit pentru scurt timp la telefon. Ulterior, a coborât din autovehicul la 09:13, iar la ora 09:46 a fost sunat la numărul de urgență 112 pentru a informa de tragedia care doar ce avusese loc.

Anchetatorii încearcă să descopere, acum, cu cine a stat de vorbă femeia la telefon și dacă apelul respectiv ar fi putut fi un declanșator al gestului necugetat al tinerei mame. Cu atât mai mult cu cât în urmă cu 10 zile ea doar ce fusese internată la Clinica de Psihiatrie din Timișoara, unde a stat 2 zile.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante.

Conform spuselor medicilor, Iuliana s-a prezentat pentru prima dată la internare în acea clinică.

Marcel, fostul iubit al mamei din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copii săi, nu a vrut să vorbească. În schimb, a preferat să redacteze o scrisoare pe care a făcut-o publică.

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. 

Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. 

Familiei mele. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg”, a scris Marcel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: