Redactia.ro
Home » Monden » Diana Dumitrescu, criticată pentru kilogramele în plus pe timpul sarcinii. „Sigur ai doar unul acolo?”

Diana Dumitrescu, criticată pentru kilogramele în plus pe timpul sarcinii. „Sigur ai doar unul acolo?”

GALERIE FOTO (4) diana dumitrescu

Diana Dumitrescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale: cea a maternității. Asta n-o ferește, însă, de părerile negative ale celor din jurul său. Câteva internaute au găsit de cuviință s-o critice pe frumoasa blondină pentru kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Diana Dumitrescu, criticată pentru kilogramele în plus

Diana Dumitrescu mai are doar câteva săptămâni până când își va strânge primul copil în brațe, iar până atunci a luat o pauză de la toate activitățile sale profesionale. Vedeta a anunțat că a pus ”on hold” toate proiectele sale pentru a se preocupa de copilul său și bunăstarea lui. Numai că, ce să vezi, internauții au găsit de cuviință s-o critice pe actriță pentru kilogramele în plus.

Într-o fotografie postată recent, Diana apare într-o rochie de gravidă, corai, care-i pune în evidență burtica. La această imagine, foarte multe internaute i-au lăsat comentarii nepotrivite. „Zici că ai doi. Mare balonul!”, ”Sigur nu ai gemeni?”, ”Doamne, cât mai ai până naști? Mi se pare că de o viață ești însărcinată!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Actrița ignoră toate părerile negativiste

Comentariile răutăcioase ale internauților au fost ignorate de către vedetă. Aceasta a preferat să nu bage în seamă aceste păreri și să se concentreze pe ultimele zile petrecute cu bebelușul în burtică. ”Nu contează că te-ai îngrășat si ca nu mai arăți ca inainte, important e ca tu si bebe sa fiti sănătoși și să ai o nastere usoara. Pupici”, i-a transmis o admiratoare mult mai pozitivă.

”Până vine băieţelul pe lume, citesc şi mă uit la filme, am o viaţă de gravidă liniştită. Mă bucur că am şansa asta pentru că ştiu că sunt femei gravide care muncesc până în luna a noua. Sunt o norocoasă că soţul meu mă ţine acasă. Lumea ştie că sunt gravidă şi am refuzat toate contractele primite pentru că am vrut să stau liniştită, să nu mă stresez, să fiu zen şi să transmit copilului meu cele mai bune sentimente şi trăiri. Am decis împreună cu soţul meu să luăm totul pas cu pas. Adică inclusiv venirea copilului pe lume, educaţia lui, cum o să fim noi ca prinţi şi ce vom face mai departe în carieră. ”, declara pentru Click.ro, în urmă cu o lună.

Citește și Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 20 de ani? Fanii n-au recunoscut-o

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: