Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 20 de ani? Fanii n-au recunoscut-o

Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 20 de ani? Fanii n-au recunoscut-o

GALERIE FOTO (4)

Este una dintre cele mai îndrăgite, dar și sexy, artiste din țară. Totuși, fanii vedetei n-au recunoscut-o în această fotografie surprinsă acum douăzeci de ani. Și asta pentru că vedeta, actualmente blondă, era pe atunci brunetă.

Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu douăzeci de ani

Cristina Spătar le-a făcut o bucurie fanilor internauți și a postat pe rețelele de socializare o imagine surprinsă pe când avea doar 26 de ani. Fanii au recunoscut-o cu greu în imaginea aceasta, însă s-au arătat plăcut surprinși că e vorba tocmai de vedeta lor favorită.

cristina-spatar
Așa arăta Cristina Spătar la 26 de ani

Splendidă”, „Ai fost super frumoasă și atunci!”,”Foarte frumoasă și naturală. Femeile care rămân așa de la Mama Natură sunt mult mai interesante”, „O doamnă așa frumoasă!”, „Fantastică”, „Naturalețea este frumusețea”, „Erai frumușică, acum ești superbă”, „Frumoasă și atunci și acum”, „Erai foarte tânără și foarte frumoasă. Și acum ești la fel”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor din online.

Cântăreața, o mamă divorțată

După ce au trăit o poveste de dragoste ca-n filme, Cristina Spătar și Alin Ionescu au ajuns la divorț. Se întâmpla anul trecut, Alin Ionescu plecând de acasă pentru a o lăsa pe mama copiilor lui să locuiască în vila lor. La sfârșitul anului, însă, artista și-a făcut bagajele și a plecat, la rându-i, către o altă locuință.

cristina_spatar
Cristina Spătar e o femeie divorțată

Alin Ionescu și-a refăcut viața amoroasă și la fel a făcut-o și îndrăgita Cristina Spătar. Din păcate, în acest moment, nu se știu prea multe lucruri despre noul partener al artistei. Aceasta a preferat să păstreze tăcerea în privința acestui aspect al vieții sale.

Citește și Fiica Anamariei Prodan are o relație. Cine e iubitul ei?