Redactia.ro
Home » Știri » Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă. „Am crezut că mor”

Diana Dumitrescu, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă. „Am crezut că mor”

Diana Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate

Diana Dumitrescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, a făcut recent o serie de dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Actrița a explicat că din cauza acestor probleme a slăbit considerabil, iar fanii săi au fost profund îngrijorați de starea ei.

Diana Dumitrescu se confruntă cu probleme de sănătate

Diana Dumitrescu a clarificat că nu a urmat nicio dietă minune pentru a arăta bine, ci problemele de sănătate au fost cauza pierderii în greutate. „Nu am nicio dietă minune. Am avut niște probleme cu stomacul și am slăbit. Dar am observat o chestie și ce m-a ajutat să slăbesc, de fapt: supa de pui! Pentru că seara am înlocuit masa consistentă cu supă de pui și automat slăbești. Ăsta e secretul: supa de pui!”.

Actrița a menționat că a eliminat glutenul și lactoza din alimentația sa, ceea ce a contribuit la ameliorarea stării sale generale și la pierderea în greutate. „Am scos acum din alimentație și glutenul și lactoza și practic au început să mi se dezumfle și organele interne care sunt inflamate și așa mai departe și am început să și slăbesc. Am slăbit și în kilograme, dar nu pot să zic cât am slăbit ca și grăsime, ci cât m-am dezumflat foarte tare, pentru că am scos aceste alimente care erau dăunătoare pentru organismul meu”, a mai spus vedeta pentru Cancan.

De ce afecțiune suferă Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a dezvăluit că suferă de sindromul intestinului iritabil, o afecțiune frecventă care poate provoca dureri abdominale severe. „Am avut o criză de durere, vreo 2 zile, am crezut că mor! Și am vrut să mă duc la Urgență, la spital și a zis soțul meu: “Nu te du, că mori acolo!”

Și am început să fac investigații să văd ce e. Sufăr de sindromul intestinului iritabil, am înțeles că este o boală frecventă. Am avut niște probleme și a trebuit să încep un soi de regim, dar nu neapărat dietă, ci un stil de viață pe care l-am adoptat surprinzător destul de ușor, pentru că așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică! Acum sunt bine, Doamne ajută, țin totul sub control”, a spus ea.

Actrița a vorbit și despre revenirea pe micul ecran

În ceea ce privește cariera sa, Diana Dumitrescu a vorbit despre absența sa de pe micul ecran și lipsa de oferte de proiecte noi. Actrița a subliniat că în prezent se bucură de o viață liniștită, după ce a muncit mult pentru a ajunge la un echilibru în familie și în viața personală.

„Deocamdată nu este nicio ofertă și nu este în plan. Nu m-am gândit la asta, nu știu dacă mi-ar plăcea să revin sau dacă vreau să revin. Cred că într-adevăr depinde de proiectul despre care ar fi vorba, dar nu m-am gândit la asta, pentru că am o viață foarte liniștită, pe care mi-am dorit-o foarte mult și mi-a luat ceva timp să o construiesc așa și să ajung la nivelul acela de echilibru în familie și cu mine, încât nu m-am gândit. Nu spun nu și nu spun nici da”.

După dezvăluirile despre starea sa de sănătate, Diana Dumitrescu a primit numeroase mesaje de susținere și încurajare din partea fanilor. Aceștia i-au urat sănătate și i-au mulțumit pentru sinceritate, exprimându-și dorința de a o vedea din nou pe micile ecrane cât mai curând.

Sindromul intestinului iritabil: O afecțiune comună

Sindromul intestinului iritabil (SII) este o tulburare gastro-intestinală frecventă care afectează colonul. Simptomele includ dureri abdominale, balonare, constipație și diaree. Deși cauza exactă a SII nu este cunoscută, se crede că este legată de o combinație de factori, inclusiv dieta, stresul și sensibilitatea colonului.

Diana Dumitrescu a trecut prin momente dificile din cauza sindromului intestinului iritabil, dar a reușit să-și gestioneze simptomele prin schimbări în dietă și stilul de viață. În prezent, actrița se bucură de o viață liniștită și echilibrată, deși nu exclude posibilitatea de a reveni pe micul ecran dacă apare proiectul potrivit.

Problemele de sănătate ale Dianei Dumitrescu ne reamintesc importanța unei alimentații sănătoase și a unui stil de viață echilibrat. Prin împărtășirea experienței sale, actrița oferă speranță și inspirație celor care se confruntă cu afecțiuni similare, arătând că este posibil să găsești soluții și să îți recâștigi sănătatea și bunăstarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini