Redactia.ro
Home » Monden » Diana Dumitrescu, o soție obsedată de control. A fost o vreme când își urmărea soțul la fiecare pas. Cum a scăpat de gelozie

Diana Dumitrescu, o soție obsedată de control. A fost o vreme când își urmărea soțul la fiecare pas. Cum a scăpat de gelozie

GALERIE FOTO (2) diana dumitrescu

Actrița Diana Dumitrescu a fost invitata Oanei Radu la emisiunea pe care aceasta o găzduiește pe canalul personal de Youtube. Diana și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri cu adevărat picante privind relația pe care o are cu afaceristul Alin Boroi.

Diana Dumitrescu este o soție geloasă și posesivă

Diana Dumitrescu a recunoscut că este o femeie geloasă și posesivă. Au existat momente când și-a urmărit soțul cu ajutorul unei aplicații, însă acele vremuri au apus odată cu venirea pe lume a fiului lor, Carol. Acum, Diana preferă să mizeze pe încredere și să nu mai pună la îndoiala fidelitatea bărbatului pe care îl are alături.

Diana a recunoscut că, la începutul relației, a găsit în telefonul bărbatului iubit o serie de lucruri care nu i-au fost deloc pe plac. Pe de altă parte, și Alin pare să fie un bărbat destul de gelos, însă cuplul preferă să primească cu umor apropurile cu tentă sexuală pe care Diana le primește pe Instagram.

diana dumitrescu
Diana Dumitrescu și Alin Boroi sunt căsătoriți din anul 2018

„Pe Whatsapp am găsit niște chestii. Ce e important din punctul meu de vedere e ca tu ca femeie să știi ce vrei cu adevărat. Îl vrei lângă tine, îl ții, nu îl vrei, dispare la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Dacă ești foarte conștientă de ce simți, poate să vină x-uleasca, zdrențuleasca, portăreasa, că nu contează”, a povestit Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu a povestit cum reacționează soțul ei atunci când ea primește tot felul de mesaje de la fani pe pagina de Instagram. „Am mai primit mesaje pe Instagram care ori sunt agresive sexual și le dai block și cele în care te invită la cafea. Îi mai arăt lui Alin și începe și înjură, dar eu îi spun că nu răspund. E și el gelos. La pozele indecente râdem împreună. Sunt oameni cu buba la cap”, a dezvăluit Diana.

Diana și Alin sunt împreună de șapte ani

Diana și Alin Boroi sunt împreună din anul 2015, iar în anul 2018 au decis să devină soț și soție. În 2019 a sosit pe lume fiul lor, Carol, care le face viața mai frumoasă. Înainte de a forma un cuplu alături de Alin Boroi, Diana a fost căsătorită cu Ducu Ion, fiul producătoarei de telenovele românești Ruxandra Ion. Separarea lor a fost una dureroasă pentru artistă, care a povestit de faptul că a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru a procesa sentimentele dificile care o încercau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: