Redactia.ro
Home » Monden » Diana Dumitrescu s-a trezit cu poliția la poartă după ce s-a certat cu o vecină: „Sunt plină de spumele mării“

Diana Dumitrescu s-a trezit cu poliția la poartă după ce s-a certat cu o vecină: „Sunt plină de spumele mării“

Diana Dumitrescu și-a spus oful pe story. Actrița este foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu ceea ce se petrece în viața ei. De această dată, actrița a fost nevoită să treacă prin momente tensionate, după ce vecina ei a chemat poliția. Iată de la ce a pornit scandalul.

„M-am certat cu o doamnă, sunt plină de spumele mării, care din mahalagioaică nu m-a scos, după ce mi-am cerut de trei ori scuze. O dobitoacă, ca să-i spun și eu așa frumos aici în online, care vezi doamne i-am blocat poarta și a chemat poliția. I-am zis: <>”, a spus vedeta pe Instastory.

Diana Dumitrescu a fost atât de supărată încât, a continuat șirul dezvăluirilor cu o declarație șoc.

„Din chestia asta mai aveam puțin și vă jur, pe cuvântul meu, dacă mai ridica o dată telefonul acela la mine să mă filmeze, îi luam telefonul, îl aruncam, îl spărgeam și îi băteam și câinele, ca să fie treaba treabă, că a ieșit cu pechinezul ca să mă intimideze pe mine”, a continuat ea.

Diana Dumitrescu, extrem de nervoasă în mediul online

Actrița susține că și-a cerut scuze de mai multe ori, însă vecina avea chef de scandal. Diana a povestit despre latura sa „întunecată“ pe care încearcă să o țină ascunsă și reușește până dă de astfel de persoane.

„Măi, oameni buni când îți cere cineva scuze, acceptă-le sau nu le accepta într-un mod plăcut, ca să nu enervezi, să ridici tensiunea oamenilor să ajung să mă cert ca o nebună pe stradă. Femeie asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta! Sunt mahalagioaică când vreau! Și eu pot să țip, să înjur și să jignesc oamenii pe stradă așa aiurea, dar noroc că sunt în toate facultățile mintale și mă abțin până dau de nebuni”, a mai adăugat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: