Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă a intrat în restaurant fără certificatul verde! Chelnerii au fost șocați

Diana Șoșoacă a intrat în restaurant fără certificatul verde! Chelnerii au fost șocați

Diana Șoșoacă a intrat în restaurant fără certificatul verde! Chelnerii au fost șocați

Diana Șoșoacă a intrat în restaurant fără certificatul verde! Fosta senatoare a dezvăluit cum se ”sustrage” de la restricțiile impuse de autorități în cadrul unui interviu.

Diana Șoșoacă a intrat în restaurant fără certificatul verde! Chelnerii au fost șocați

Diana Șoșoacă susține că, după demiterea Guvernului Cîțu, starea de alertă nu mai este valabilă în România. Senatoarea susține că o posibilă prelungire ar trebui votată în Parlament. Astfel, Diana Șoșoacă i-a îndemnat pe români să nu mai respecte restricțiile impuse de autorități în contextul actual.

Așa cum, de altfel, face și ea… În cadrul unui interviu recent, Diana Șoșoacă a fost întrebată cum reușește să intre în restaurante, având în vedere faptul că certificatul verde a devenit obligatoriu și ea nu s-a imunizat. Ei bine, fosta senatoare a găsit un motiv ”plauzibil” pentru a lua masa în oraș.

”Mi s-a cerut într-un restaurant în Craiova pașaportul de vaccinare. Am scos Constituția României și am pus-o pe masă. Doamna chelneriță se uită, zice: ”Ce e aia?”, zic: Constituția României. Ea: ”Ce e aia?” Cam aceasta e problema de la vârf până jos. Noua HG nu a intrat în vigoare, atenție! (…) Restrângerea de drepturi și libertăți nu poate fi făcută de un guvern interimar. Cine nu știe drept constituțional să-și cumpere”, a declarat politiciana.

Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari au votat moțiunea de cenzură depusă de PSD. Este cel mai mare vot cu care a fost demis un guvern în România. Parlamentarii PNL și UDMR au fost în sală, dar nu au votat.

Ce spune Diana Șoșoacă despre starea de alertă în România

Diana Șoșoacă susține că, după demiterea Guvernului Cîțu, starea de alertă nu mai este valabilă în România și a transmis un mesaj pentru români, pe contul său de Facebook.

”La data de 07.10.2021 Guvernul demis și nenumit interimar decide prelungirea stării de alertă pt încă 30 de zile. Numai că, ce sa vezi, Bode își dă seama acum de ce am insistat noi atâta să îl demitem mai repede: pt că un Guvern demis, nici măcar interimar, nu putea să prelungească starea de alertă. Nici un Guvern interimar nu poate. Și uite cum, Președintele lor, jucandu-se cu mingiutele de golf, ne facu un bine major. Acum, Bode cu niscaiva juriști s-au gândit să dreagă busuiocul….și au găsit o șmecherie, o prelungesc cu aceleași interdicții din septembrie 2021, adică repeta hotărârea anterioara.

Bode recunoaște singur-singurel că au puteri limitate și nu poate impune noi restricții. Pai și atunci, mai băiatule, cum prelungești tu hotărâri cu restricții, tu care nici interimar nu ești numit? Băi băieți, eu știu că voi umblați cu fofîrlica și sunteți obișnuiți să prostiți pe toată lumea pt că serviciile va apără spatele, atâta timp cât le umpleți conturile și le dați bogățiile țării, și mai îndepliniți și ordine împotriva poporului român, dar voi nu vedeți că noi, avocații, suntem cu ochii pe voi ca pe butelie? Nici mama CIA-ului, MOSSAD-ului, FSD-ului și care or mai fi, nu va mai scăpa de vigilenta noastră!

Dragi compatrioți, casatoriti-va, iubiti-va, intrați unde vreți, cum vreți, s-a dus alerta! Nimeni nu va poate cere niciun pass, nimic! Și dacă mai fac pe nebunii, umpleti-i de dosare penale pe toți: polițiști, jandarmi, patroni și vânzători, paznici etc. Plimbati-va la orice ora din zi și din noapte. Spitalele sunt obligate să consulte pe toată lumea, că d-aia plătim taxe și impozite! Gata și cu vaccinarea! Puneți mâna și aplicați tratamente in spitale! S-a terminat și cu soldele de 30.000 euro la medici. Jos cu manipularea și minciunile, că s-a terminat. Cîțule, te aștept în Parlament cu o noua cerere de instituire a stării de alertă! Jar mâncați! JOS MASCA!”, a mai spus senatoarea pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: