Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, suspectată că s-ar fi vaccinat împotriva coronavirusului. Cum s-a dat de gol senatoarea

Diana Șoșoacă, suspectată că s-ar fi vaccinat împotriva coronavirusului. Cum s-a dat de gol senatoarea

GALERIE FOTO (2) Diana Șoșoacă, suspectată că s-ar fi vaccinat împotriva coronavirusului

Diana Șoșoacă, suspectată că s-ar fi vaccinat împotriva coronavirusului. Senatoarea este cunoscutp pentru poziția sa antivaccinistă. Cu toate astea, Diana Șoșoacă este suspectată că s-ar fi vaccinat anti-COVID-19. Aceasta a postat pe Facebook un clip video în care îi amenința pe internauții care vor mai dezvălui informații din dosarul ei medical. Ulterior, imaginile au fost șterse.

Diana Șoșoacă, suspectată că s-ar fi vaccinat împotriva coronavirusului. Cum s-a dat de gol senatoarea

Diana Șoșoacă, suspectată că s-ar fi vaccinat împotriva coronavirusului. Diana Șoșoacă este noul personaj din politică, intrând în Parlament ca senator din partea Alianței pentru Unirea Românilor, în urma alegerilor din 6 decembrie 2020. Ulterior, aceasta a fost exclusă din AUR, aceasta invocând motive financiare, pe când ceilalți membrii au declarat că Șoșoacă nu a avut un comportament demn de un politician. Senatoarea este cunoscută ca fiind o persoană anti-vaccin COVID-19, făcând deseori propagandă în mediul online.

Recent, au apărut informații conform cărora Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat împotriva coronavirusului, deși bate cu pumnul în masă că acesta nu este bun. Informația a apărut pe rețelele de socializare, iar la scurt timp, Diana Șoșoacă a postat un clip video prin care amenința cu pușcăria pe toți cei care vor dezvălui informații din dosarul ei medical. Se pare că senatoarea s-a răzgândit pentru că imaginile au fost șterse ulterior. „Cine s-a îndoit vreodată că România nu dă lumii oameni curajoşi n-a auzit de DIANA IOVANOVICI ŞOŞOACĂ. Cea mai curajoasă femeie din lume. Această femeie care, cu riscuri enorme, ne-a informat tot timpul, supunându-se unor presiuni enorme din partea Big Pharma, cât este de periculos pentru sănătatea omului vaccinul anti-SARS-CoV-2. Ne-a spus în mod repetat că (1) ne schimbă ADN-ul; (2) ne face sterili pentru trei generaţii; (3) ne omoară în câteva luni de-or rămâne pe planetă singurele valori ea şi Luc Montagnier; (4) o să ne cipeze; (5) o să ne crească solzi şi asa mai departe. Şi nu numai: a luat problema în mâini şi i-a împiedicat direct pe oameni să-şi asume aceste riscuri enorme, salvându-i efectiv de la moarte. Ei bine, această femeie extrem de onestă, integră şi curajoasă a trecut peste toate aceste riscuri şi s-a vaccinat. Sau cel puţin aşa reiese din această postare a eroinei naţionale”, scrie pe pagina sa de Facebook, dr. Cristian Apetrei, profesor de microbiologie la Universitatea Pittsburg, SUA. 

Mesajul postat de Diana Sosoaca

Diana Șoșoacă neagă că s-ar fi vaccinat anti-COVID-19

Diana Șoșoacă neagă că s-ar fi imunizat împotriva coronavirusului, mărturisind că această informație este falsă. „Nu m-am vaccinat şi nici nu mă vaccinez”, a declarat aceasta într-o înregistrare video de pe pagina sa de Facebook. Referitor la postarea de amenințare, Șoșoacă a spus că nu a fost făcută de pe contul ei adevărat, ci de pe unul fals.

De când și-a început cariera politică, Diana Șoșoacă a fost în centrul mai multor scandaluri apărute. Politiciana a refuzat să se testeze pentru COVID-19 înaintea consultărilor în Parlament, susținând că respinge să se facă teste pe ea. „Nu ma poate obliga nimeni sa il fac. Sa organizeze aceste consultari intr-un cadru medical specializat. Sa-si ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu ma poate nimeni obliga sa-l fac. Este pozitia mea. N-am stiut de acest test. Eu resping categoric sa se efectueze un test pe mine”, a declarat atunci Diana Sosoaca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: