Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa turiștilor care sperie urșii: ”Și animalele au drepturi”

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa turiștilor care sperie urșii: ”Și animalele au drepturi”

Diana Șoșoacă s-a enervat pe turiștii care sperie urșii în loc să le dea de mâncare. Senatoarea independentă a făcut un filmuleț de pe Transfăgărășan prin care a tras un semnal de alarmă.

Diana Șoșoacă a răbufnit la adresa turiștilor care sperie urșii: ”Și animalele au drepturi”

Diana Șoșoacă a făcut o filmare pe rețelele de socializare cu doi pui de urși și mama lor, de pe Transfăgărășan. Animalele stăteau la marginea drumului și erau flămânde, iar Diana Șoșoacă i-a avertizat pe oameni să nu se mai apropie de ele deoarece pot fi periculoase. De altfel, ar trebui hrăniți, dar fără a lua contact cu ei. La un moment dat, în peisaj a apărut și un primar care a intrat în conflict cu parlamentara.

Diana Șoșoacă a mai scos în evidență faptul că urșii nu mai sunt hrăniți de cei responsabili, ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Senatoarea a mai dezvăluit că s-au găsit în zonă un urs mort de foame și unul cu capul crăpat de un topor.

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici. Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame, iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, a spus Șoșoacă.

 

Diana Șoșoacă, în conflict cu un primar

La un moment dat, la fața locului unde se aflau Diana Șoșoaca și cei trei urși, au sosit primarul și un alt omolog al său. A început un schimb de replici acid.

„Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, spune Șoșoacă.

„Pe vremea lui Ceaușeșcu se împușcau urșii doamnă”, răspund aceștia.

„Și animalele au drepturi, vreau să știu de ce nu sunt ținute în siguranță ca pe vremea lui Ceaușescu?”, le mai spune Diana Șoșoacă, după ce oamenii se plâng că urșii vin în sate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: